«ΠΑΟΚάρα για πάντα»

Από metrosport.gr: Δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει αυτό το φιλικό παιχνίδι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς παρά το γεγονός ότι ζει στην Σλοβενία με την οικογένειά του.
Πηγή: metrosport.gr
«ΠΑΟΚάρα για πάντα»

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε παραχωρήσει μία αποκλειστική συνέντευξη στo metrosport.gr για τον ΠΑΟΚ, μεταφέροντας το πάθος του για τον Δικέφαλο, ήταν παρών χθες στο Βελιγράδι και έγινε «ένα» με τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Μάλιστα χθες το μεσημέρι, κατά την περιήγησή του στο κέντρο του Βελιγραδίου είχε την δυνατότητα να συναντήσει αρκετούς από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάλιστα βρέθηκε με τον Φώτη Κυριακόπουλο και τους υπόλοιπους οπαδούς από την ομοσπονδία των Βορείων οι οποίοι ταξίδεψαν σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου και φυσικά θυμήθηκε αρκετές ιστορίες από την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Το «αλάνι» έγινε «ένα» με τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Το metrosport.gr συνάντησε τον Μουσλίμοβιτς με τον απεσταλμένο μας Γιώργο Ζαίρη και είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ορισμένες από τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ της καρδιάς του, τις οποίες και μεταφέρουμε αυτούσιες στο σημερινό αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είπε πιο συγκεκριμένα: «Ταξίδεψα 800 χιλιόμετρα από την Σλοβενία έως το Βελιγράδι για να παρακολουθήσω αυτόν τον πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα. Δεν θα τον έχανα με τίποτα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, κάτι που το ξέρουν όλοι. Συνέχεια θα το φωνάζω, ΠΑΟΚάρα για πάντα. Έχω δεθεί με τον ΠΑΟΚ, παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη και ξέρω πως μπορεί να πετύχει πολλά φέτος. Η αλήθεια είναι πως χάσαμε ορισμένους πολύτιμους βαθμούς, αλλά το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια των παικτών και του Βλάνταν Ιβιτς».

Ρωτήθηκε για το πως αισθάνθηκε από το γεγονός ότι αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον συνάντησαν στο Βελιγράδι και απάντησε: «Αυτοί είναι το ζωντανό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Είναι η ψυχή της ομάδας. Να είναι ενωμένοι, για να μεταδώσουν αυτό το πάθος που έχουν στους παίκτες. Είδα αρκετούς καλούς φίλους. Θα έρθω στην Τούμπα πολύ σύντομα για να δω ορισμένα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα».

Όσο για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο της Παρτιζάν, ο Μουσλίμοβιτς δήλωσε: «Ήταν συγκλονιστική η συμπαράσταση των οπαδών της Παρτιζάν προς τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του».

Διαβάστε ακόμη...