Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην ένσταση του ΑΝΟΓ

Aπό waterpololive.gr: Το WaterPoloLive όπως όφειλε επικοινώνησε και με τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές και σας μεταφέρει μετά την ένσταση του ΑΝΟΓ και τη θέση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την επίμαχη φάση της αποβολής με αντικατάσταση του Δημήτρη Νικολαΐδη, βασικού πυλώνα της ομάδας σε άμυνα κι επίθεση.
Πηγή: waterpololive.gr
Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην ένσταση του ΑΝΟΓ

«Στη φάση της αποβολής με αντικατάσταση, ο παίκτης χτυπήθηκε πρώτα στο πρόσωπο από τον αντίπαλό του, Αλέξανδρο Παπαναστασίου και μετά αντέδρασε ο αθλητής μας. Αν έπρεπε να αποβληθεί κάποιος, έπρεπε αυτό να γίνει και για τους δύο αθλητές, που συμμετείχαν στη φάση κι όχι μόνο στο δικό μας. Αλλιώς έπρεπε να παραμείνουν κι οι δύο στον αγώνα κι όχι να μείνουμε για περισσότερο από 1.5 οκτάλεπτο χωρίς τον βασικό μας φουνταριστό.

Επίσης στα όσα ισχυρίζεται ο ΑΝΟΓ στην ένστασή του για κακή εφαρμογή των κανονισμών, απαντάμε τα εξής: Ο παίκτης μας σύμφωνα με τη μαρτυρία γιατρού και διαιτητών ήταν αιμόφυρτος και δεν μπορούσε να κολυμπήσει για να πάει στην αποβολή για να μη γεμίσει αίμα η πισίνα, γι΄ αυτό και βγήκε εκτός πισίνας».

Διαβάστε ακόμη...