Τι ισχύει με Γλύκο και Βελλίδη

Από thessports.gr: Η απόκτηση του Ζέλικο Μπρκιτς για τη θέση του τερματοφύλακα δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη, άλλωστε ο Ίβιτς είχε καταστήσει σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν "πρώτο τερματοφύλακα".
Πηγή: thessports.gr
Τι ισχύει με Γλύκο και Βελλίδη

Αυτό που είχε κάνει εντύπωση, ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Βελλίδη για άλλα δύο χρόνια, κι ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί να μην ενεργοποιηθεί αυτή η οψιόν από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Με την απόκτηση του 30χρονου Σέρβου τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τρεις γκολκήπερ, που έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι πρέπει να παίζουν, οπότε το μπαλάκι περνάει στον Ίβιτς. Θα τους κρατήσει και τους τρεις ή κάποιος θα πρέπει να φύγει;

Όπως γράφει η Livesport, αυτή τη στιγμή, το επικρατέστερο σενάριο, είναι να μείνει ο ΠΑΟΚ με δύο τερματοφύλακες συν έναν μικρό για τρίτο.

Στον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ, υπάρχει ο Μπρκιτς για βασικός και ο Γλύκος για δεύτερος, οπότε το πιο πιθανό σενάριο, είναι να αναζητηθεί ομάδα για τον Βελλίδη. Αυτό μπορεί να ανατραπεί, μόνο αν τεθεί θέμα πώλησης ή απλά αποχώρησης του Γλύκου, αν και ο ίδιος δήλωσε από την Ολλανδία, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του Μπρκιτς, ότι "είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις". Ο διεθνής γκολκήπερ, ποτέ δεν ξεκίνησε σεζόν ως ξεκάθαρα βασικός...

Σε ότι αφορά, αυτόν που θα παίξει τον ρόλο του τρίτου; Ο Μελίσσας πήρε πέρσι κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν φαίνεται να έπεισε και πιθανότητα να τεθεί και γι΄ αυτόν θέμα δανεισμού σε κάποια ομάδα, και ο επικρατέστερος για τον ρόλο του τρίτου, είναι ο 17χρονος Σιαμπάνης. Τον νεαρό τον προσέχουν σαν τα μάτια τους στον ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι είναι μεγάλο ταλέντο κι ότι έχει τα φόντα να παίξει στην πρώτη ομάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία που κάνει με την πρώτη ομάδα, φέτος προβιβάζεται από την Κ17 στην Κ20, στην οποία θα παίζει συνήθως κι αν χρειάζεται, θα ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...