Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα Βελλίδη

Από inpaok.com: Τυπική είναι η διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Μάρκο Βελλίδη. Προβλεπόταν από το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Πηγή: inpaok.com
Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα Βελλίδη

Συγκεκριμένα υπήρχε ρήτρα σύμφωνα με την οποία το συμβόλαιο του παίκτη ανανεώνεται αυτόματα αν μέχρι τις 15 Μαίου δεν ενημερωνόταν επίσημα για το αντίθετο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ημερομηνία είχε επιλεγεί με δεδομένο ότι θα ολοκληρώνονταν τα play off, βάση του αρχικού σχεδιασμού και του προγράμματος που υπήρχε. Το πρόγραμμα ανατράπηκε και στις 15 Μαίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήταν σε θέση να δώσει καμία απάντηση στον Βελλίδη καθώς υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος.

Αυτόματα λοιπόν ενεργοποιήθηκε διετές συμβόλαιο με τον Μάρκο Βελλίδη. Το αν θα βρίσκεται στην Τούμπα την επόμενη περίοδο, είναι ένα άλλο θέμα. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει γκολκίπερ ισάξιο ή και καλύτερο από τον Γλύκο (σύμφωνα με όσα υποστήριξαν στη Συνέντευξη Τύπου) Μίχελ και Ιβιτς δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη εξέλιξη.

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Βελλίδης θα θελήσει να μείνει στην Τούμπα με μειωμένες τις πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία και στην πορεία να αποφασίσει ο ίδιος σε συνεργασίας ενδεχομένως και με τους επιτελείς του Δικεφάλου ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Στην Τούμπα υπάρχει πολύ καλή γνώμη για τον χαρακτήρα του Βελλίδη και αν επιθυμία του είναι να μείνει και να διεκδικήσει θέση στην ομάδα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...