"Γίγαντας που κοιμάται ο ΠΑΟΚ"

Από basketplus.gr: Ήταν η πρόβα τζενεράλε για το αντίστοιχο της Ευρωλίγκας λίγες μέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο. ΑΕΚ-Μαρούσι και Παναθηναϊκός-Ηρακλής έκαναν ποδαρικό στο νέο στολίδι του Ελληνικού μπάσκετ, η ΑΕΚ κέρδισε στο τελικό 59-57 τον Παναθηναϊκό και έγινε η πρώτη ομάδα που και νίκη πέτυχε (το Μαρούσι στα ημιτελικά) και τίτλο πήρε στην ιστορία τουPAOK SPORTS ARENA.
Πηγή: basketplus.gr
"Γίγαντας που κοιμάται ο ΠΑΟΚ"

Εκεί ήταν και ο Τζον Κόρφας, ο Πιτ Παπαχρόνης, αλλά και σταρς όπως οι Μποντίρογκα, Ρέμπρατσα, Χατζής, Ντικούδης, Κακιούζης, Κορωνιός, Αλβέρτης, Κάτας, Ρότζερς. Και ο Νίκος Μπουντούρης... Ο Βολιώτης που δεν πρόλαβε για δύο χρόνια το νέο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα μίλησε στην εφημερίδα Arena Press και ουσιαστικά συνδύασε το Παλατάκι με ένα restartπου πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ.

"Από την προπόνηση το παρατηρούσαμε, ήταν ένα νέο γήπεδο που τόσο άξιζε και είχε ανάγκη η Θεσσαλονίκη που πρόσφερε πολλά στο άθλημα" τόνισε αρχικά ο Μπουντούρης προσθέτοντας: "Εγώ έζησα 3-4 εγκαίνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόλαβα να παίξω εκεί μετά από 9 χρόνια στην ομάδα. Το θέμα είναι έστω και τώρα μετά από 16 χρόνια αυτό το γήπεδο να αποτελέσει την βάση για ένα restartτης ομάδας. Να βρεθεί ένας επενδυτής και να ξυπνήσει αυτό τον γίγαντα που κοιμάται. Όποιος επενδύσει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα αποζημιωθεί τουλάχιστον με δόξα. Το 70% των φιλάθλων στην Βόρεια Ελλάδα είναι ΠΑΟΚτσήδες. Με τόσο κόσμο να ακολουθεί ο επενδυτής θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να ζήσει μεγαλύτερες στιγμές απότι στο παρελθόν" σημείωσε ο Μπουντούρης, προσθέτοντας οτι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το μπάσκετ και στους οποίους μπορεί αν στηριχθεί ένας ιδιοκτήτης.

"Αυτά τα παιδιά λειτούργησαν πολύ καλά τον ΠΑΟΚ με λίγα χρήματα. Αν βρουν περισσότερα ξέρουν πως να τα αξιοποιήσουν. Εγώ νομίζω οτι η τεχνογνωσία του μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ίση με την ποδοσφαιρική της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Ρωσικές και Τουρκικές ομάδες με πολλά χρήματα βλέπουμε ποιούς εμπιστεύονται. Και στο Παλατάκι ο Μπάνε, ο Μάτζικ ο κόουτς έχουν τρομερή τεχνογνωσία. Αν βρουν και χρήματα η ομάδα θα εκτοξευτεί μαζί με τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο, το οποίο είναι αναξιοποίητο πολλά χρόνια» κατέληξε ο Νίκος Μπουντούρης.

Ήταν φανερό ότι με αυτές του τις τοποθετήσεις ο Νίκος Μπουντούρης φωτογράφιζε τον Ιβάν Σαββίδη. «Ο κ. Σαββίδης έχει βοηθήσει πολύ το σύλλογο γενικά. Είναι τεράστιος επιχειρηματίας. Εγώ όμως αγαπώ το μπάσκετ και εκεί θα ήθελα να δω βοήθεια. Νομίζω ότι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη θα γινόταν πιο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη από ότι ήταν στις αρχές του ΄90» σημείωσε ο πρώην γκαρντ του «Δικεφάλου».

Πηγή: Arena Press

Διαβάστε ακόμη...