Συνάντηση Σαββίδη-Μίχελ με μεταγραφικό «φόντο»

Από metrosport.gr: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφού παρακολούθησε την παρέλαση στην Αθήνα χθες το πρωί, το απόγευμα είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη .
Πηγή: metrosport.gr
Συνάντηση Σαββίδη-Μίχελ με μεταγραφικό «φόντο»

Λίγο μετά τις 19:00 βρέθηκε ο Σαββίδης στο «Μακεδονία Παλλάς» και εκεί εκλήθησαν οι συνεργάτες του για να συζητήσουν αναλυτικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο Σαββίδης σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν, συναντήθηκε με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό (στην Ιταλία, την Ισπανία) και είχε επαφές με εκπροσώπους παικτών από διεθνή γραφεία. Το ταξίδι του Μίχελ, όπως θυμάστε (και το είχαμε αναφέρει) ήταν συνδυαστικό με αυτό που πραγματοποίησαν σκάουτερ του ΠΑΟΚ σε Ευρωπαικές χώρες για την παρακολούθηση παικτών που έχουν προταθεί. Ο Μίχελ ενημέρωσε αναλυτικά τον Σαββίδη για τα αποτελέσματα των επαφών του και αυτή η συζήτηση που έγινε, είχε ως βασικό θέμα την επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται για να υλοποιήσει ο ΠΑΟΚ έγκαιρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για την νέα περίοδο.

Τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής

Είναι σαφές πως έχουν εντοπιστεί αδυναμίες σε θέσεις που μπορούν να καλυφθούν με έμπειρους παίκτες. Όπως για παράδειγμα στην επίθεση, στην δεξιά πλευρά, στις πτέρυγες και στην μεσαία γραμμή με έναν παίκτη που θα έχει επιθετικογενείς τάσεις. Η ενημέρωση ήταν απαραίτητη για να γνωρίζει ο Σαββίδης βασικές λεπτομέρειες για παίκτες πρώτης γραμμής που άρεσαν και θα τεθούν εκ νέου υπό παρακολούθηση. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος, το έλεγε και ο Μίχελ πρόσφατα σε μία άτυπη συνάντηση, πως βασική επιδίωξη είναι να αποκτηθούν τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες έγκαιρα, παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα από το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...