«Ο Κάτσε έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί στην Ιταλία»

Από metrosport.gr: Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο βοηθός του Τζιάνι Ντε Μπιάζι στον πάγκο της Εθνικής Αλβανίας, Πάολο Τραμετσάνι, για τον νεαρό μέσο του Δικεφάλου
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Κάτσε έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί στην Ιταλία»

Ο Πάολο Τραμετσάνι μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα «Gianluca Di Marzio», έπλεξε το εγκώμιο του Έργκους Κάτσε και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο νεαρός μέσους του Δικεφάλου θα μπορούσε να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο βοηθός του Τζιάνι Ντε Μπιάσι στον πάγκο της εθνικής Αλβανίας ανέλυσε την πορεία των ιταλικών ομάδων, στάθηκε σε παίκτες που κάνουν την διαφορά στην Serie A και αναφέρθηκε σε νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάολο Τραμετσάνι:

«Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Νομίζω πως βάσει των χαρακτηριστικών που διαθέτουν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, αλλά και ο Ταουλάντ Τζάκα που ανήκει στην ομάδα της Βασιλείας είναι δύο εξ αυτών. O 22χρονος άσος του Δικεφάλου πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και παρακολουθείται συνεχώς από σκάουτερς ιταλικών ομάδων.

Οι δυο τους έχουν τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τους στείλουν σε ομάδες της Ιταλίας».

Διαβάστε ακόμη...