«Ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ»

Απο inpaok.gr Ένα από τα ονόματα που... έπαιξε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, ήταν και ο Κάσπερ Χαμαλάινεν που τελικά κατέληξε στην Λέγκια Βαρσοβίας.
Πηγή: inpaok
«Ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ»

Ο 30χρονος Φιλανδός επιτελικός χαφ, μάλιστα μίλησε στους Πολωνούς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αναφέροντας πως ήταν κοντά στην μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

«Ήμουν κοντά στο να μεταγραφώ στον ΠΑΟΚ και το ΑΠΟΕΛ και αρκετούς ακόμα συλλόγους. Αλλά πάντα κάτι λείπει. Πρώτα απ'όλα, χρειάζομαι μεγάλο συμβόλαιο, πρέπει να σκεφτώ πως θα προστατέψω την οικογένεια μου», ανέφερε αρχικά ο Χαμαλάινεν.

Ενώ για τον λόγο που προτίμησε την Λέγκια και όχι μια μεταγραφή στην Ελλάδα η την Κύπρο είπε: «Ήταν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αλλά τότε ήρθε η προσφορά από την Λέγκια. Νομίζω ήταν τέσσερις μέρες μετά τα Χριστούγεννα.

Ο ατζέντης μου με κάλεσε, και η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα μικρό σοκ. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου. Σκέφτηκα την πρόταση για λίγες μέρες. Και καθώς περνούσαν οι μέρες, αυτή η πρόταση έδειχνε όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι αποφάσισα πως είναι καλή ιδέα να μεταγραφώ στην Λέγκια».

Διαβάστε ακόμη...