To Toumba Magazine δωρεάν στο σπίτι σας

Από paokfc.gr: Η έδρα του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μα η καρδιά της ομάδας χτυπά όπου υπάρχει κόσμος που αγαπά τον Δικέφαλο.
Πηγή: paokfc.gr
To Toumba Magazine δωρεάν στο σπίτι σας

Ετσι, το Toumba Magazine προχωρά σε μια νέα προσφορά προκειμένου να σας βοηθήσει να κρατήσετε στα χέρια σας το επίσημο περιοδικό του συλλόγου σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

 Αν δεν έρχεστε στο γήπεδο για να το προμηθευτείτε από το PAOK FC Official Store, αν δεν συχνάζετε στο κέντρο για να το αγοράσετε από το PAOK FC City Store, αν δεν κατοικείτε στη Βόρεια Ελλάδα για να το βρείτε στα περίπτερα ή έστω αν είστε από αυτούς που δεν έχετε καλή σχέση με τον περιπτερά, από την Παρασκευή (26.02) μπορείτε να λάβετε το Toumba Magazine σπίτι σας.

Δίχως την παραμικρή επιβάρυνση. Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ έρχεται κοντά σας μέσω της προσφοράς των εξόδων αποστολής για όλη την Ελλάδα. Πλέον μπορείτε να αγοράσετε με 3 ευρώ τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο τεύχος του Toumba Magazine μέσα το store.paokfc.gr και να το λάβετε στη διεύθυνση που εσείς θα επιλέξετε δίχως να πληρώσετε τα μεταφορικά, ακόμα κι αν επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Σύντομα θ' ακολουθήσουν προσφορές και για τους κατοίκους του εξωτερικού, ενώ το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί το σύστημα των συνδρομών με προνομιακές εκπτώσεις προκειμένου του Toumba Magazine να ενταχθεί στο μόττο «ΠΑΟΚ Παντού». Δώρο με την αγορά του δεύτερου τεύχους του Toumba Magazine είναι η συλλεκτική υπογεγραμμένη αφίσα των Μπερμπάτοφ, Κλάους, Τζιόλη, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ με την επετειακή εμφάνιση των 90 χρόνων. This is Toumba. The Magazine.

Διαβάστε ακόμη...