Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή ...

Λίγα λεπτά μετά την εκτός προγράμματος ήττα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη τύπου είπε κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο... 
Daimon4 Daimon4
Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή ...

Θυμηθείτε τι είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα εδώ σήμερα να μεταφέρω αλλού την ευθύνη, αλλά για να πω τα πράγματα όπως έχουν. Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν το καλοκαίρι ως 20οι παίκτες του ρόστερ και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, κάνουν λάθος. Μπορεί να φτάσουν σ' αυτό το επίπεδο και έχουνσημειώσει μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση» .

Δηλαδή για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Πανθρακικό χρειάζεται να έχει στο ρόστερ του τέτοιους παίκτες; Θα τρελαθούμε τελείως; Είπαμε από το καλοκαίρι πως το τριετές πλάνο που εξαγγέλθηκε ακουγόταν πολύ καλό στα αυτιά μας, είπαμε πως θα κάνουμε όση υπομονή χρειαστεί, αλλά είναι φανερό εδώ και αρκετό καιρό πως έχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα! Δεν υπάρχει αυτό που έγινε χτες! Είναι δείγμα πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον προγραμματισμό! 

Κανείς δεν ζήτησε πρωτάθλημα, κανείς δε ζήτησε έναν τεχνικό που με το μαγικό του ραβδί θα μεταμορφώσει με το καλημέρα τον ΠΑΟΚ σε ομάδα διεκδικητή τίτλων, αλλά και κανείς δε ζήτησε να βλέπει αυτό το χάλι που παρουσίασε ο Δικέφαλος στην Κομοτηνή, γνωρίζοντας πικρή ήττα από τον σχεδόν υποβιβασμένο Πανθρακικό!

Πολύ προβλέψιμο παιχνίδι για μια ακόμη φορά, βούτυρο στο ψωμί των γηπεδούχων, που έκλεψαν τη νίκη γυρίζοντας το σκορ, εκμεταλλευόμενοι τις ολοφάνερες και χτυπητές αδυναμίες του ΠΑΟΚ! Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο βοηθάει για τη συνέχεια το να κατονομάζει παίκτες του, με τον κίνδυνο να χάσει τα αποδυτήρια να ελλοχεύει... Δεν είναι μόνο οι δύο που ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, αλλά γράφτηκε και για παράπονα και σε άλλους παίκτες!

Είχα γράψει απο το καλοκαίρι ακόμη πως η πρόσληψη Τούντορ και η ανάθεση σε αυτόν του τριετούς πλάνου είναι ένα ... στοίχημα! Δεν είμαι της άποψης πως μια αλλαγή προπονητή θα δώσει λύση στην παρούσα στιγμή στο μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, άλλωστε το έργο το είδαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, η ένστασή μου έχει να κάνει με τη συνέχιση του πλάνου! Μπορεί να το φέρει σε πέρας ο Κροάτης και να φτιάξει έναν ΠΑΟΚ δυνατό και ανταγωνιστικό; Σύμφωνα με όσα είδα μέχρι σήμερα και μετά από 40 και πλέον παιχνίδια, αυτό το τελευταίο μοιάζει πολύ δύσκολο να πάρει σάρκα και οστά...  Οψόμεθα!

Για την ώρα ας αποδεχτούμε πως ο ΠΑΟΚ δεχτηκε φέτος από τον Πανθρακικό πέντε (!!!) γκολ σε δύο παιχνίδια, πετώντας στα μπάζα 5 ολόκληρους βαθμούς!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...