"Πέρασε" ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη

Για την 16η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο Δικέφαλος κέρδισε εκτός έδρας στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο με 12-10...
"Πέρασε" ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Σμύρνη

Σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ο ΠΑΟΚ πέρασε περισσότερο με κεκτημένη ταχύτητα (μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του ΝΟΒ στο Ποσειδώνιο) από τη Ν. Σμύρνη, αν κι ο «ιστορικός» δεν αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος. Ο «Δικέφαλος» κέρδιζε 4-8, όμως οι Κοκκάλας, Καρακάσης και Δανούρδης μείωσαν 7-8!

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έδεσε περισσότερο την άμυνά του και βρήκε εύκολα δίχτυα, φτάνοντας το σκορ ξανά στα τέσσερα γκολ διαφορά (7-11), κλείνοντας το 3ο οκτάλεπτο με 0-3 επί μέρους σκορ. Μετά έσβησαν ξανά οι μηχανές των φιλοξενουμένων κι η… μπίλια του σκορ έκατσε στο 10-12!

Από τον ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητος ο Μανόλης Σολανάκης. Ο Κρητικός φουνταριστός έκανε… πάρτι και πήρε στις πλάτες του την ομάδα, όταν αυτό κρίθηκε αναγκαίο. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία, είχαν «non stop» τον 39χρονο αρχηγό τους, Γιάννη Θωμάκο.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 4-4, 0-3, 3-1.ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Θωμάκος 4, Γαβαλάς 1, Φώσκολος 1, Κοκκάλας 1, Καρακάσης Ν. 1, Δανούρδης 1, Αθυμαρίτης 1.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Σολανάκης 5, Αλιχανίδης 2, Σαρησάββας 1, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1, Βογιατζόγλου 1, Μιτελουδης 1.

Διαβάστε ακόμη...