Περιμένει ο Λίνο...

Πικραμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης της ΠΑΕ είναι ο Λίνο. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την περασμένη Τρίτη και παραμένει άπραγος.
Περιμένει ο Λίνο...

Παρότι ενημέρωσε για την άφιξή του τη διοίκηση, περιμένει τόσες μέρες κλήση για συζητήσεις αλλά ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Η συνεισφορά του πέρσι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλαπλάσια του ποσού των 160.000 € των αποδοχών του. Κατέθεσε, μέσω των εκπροσώπων του, μια πρόταση στην ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει αντιπρόταση. Υποβάλλεται όμως σε ασκήσεις υπομονής και ίσως .. ματαιοπονίας.

"Το μόνο που ήλπιζα ήταν να βελτιώσουν κάπως οικονομικά το συμβόλαιό μου", είπε στο στενό του περιβάλλον ο Λίνο, ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την Τούμπα. Επί 5,5 χρόνια η προσφορά του και η αποτελεσματικότητά του είναι ανυπολόγιστη (175 συμμετοχές 15 γκολ και πλήθος από ασίστ).

"Ήμουν δύο χρονιές MVP στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν μετράει ... Πάντα αποδεχόμουν όλες τις προϋποθέσεις που έθετε η ομάδα στο συμβόλαιό που υπέγραφα στον ΠΑΟΚ", ήταν το παράπονο του Λίνο. "Το μόνο που ζήτησα ήταν μια αναπροσαρμογή του συμβουλαίου μου αλλά με αγνοούν...", πρόσθεσε.

Νιώθει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν τον σέβεται, εντούτοις ελπίζει ότι έστω και την τελευταία στιγμή (τις επόμενες μέρες δηλαδή), θα τον καλέσουν στην Τούμπα για διαπραγματαεύσεις. Του προκαλεί απογοήτευση και μόνο η σκέψη ότι υπάρχει πιθανότητα να υπογράψει το τελευταίο -μονοετές- συμβόλαιο, πριν το τέλος της καριέρας του σε άλλη ομάδα. Δεν είναι εύκολη η μετακόμιση, γιατί έχει αναπτύξει μια σχέση ιδιαίτερης αλληλεπίδρασης με τον κόσμο και λατρεύει τη Θεσσαλονίκη.   

Διαβάστε ακόμη...