"Θέλουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο"

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε  σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την Εθνική Κ20, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
"Θέλουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο"

Διαβάστε τα όσα είπε στον «ARENA FM 89,4»:

Αρχικά είπε: «Πήραμε μια σχετική άδεια με τον Πέλκα για να ξεκουραστούμε λίγο. Ξεκινήσαμε το τουρνουά με μια καλή εμφάνιση στο Μεξικό, καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, που ήταν ένας δύσκολος όμιλος».

Για την Εθνική: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε με το Ουζμπεκιστάν. Όταν έγινε η κλήρωση, ο καθένας μέσα του πανηγύρισε ότι βρεθήκαμε στους «οχτώ», αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Η επιτυχία είναι μεγάλη, δεν μπορούμε να μειώσουμε την επιτυχία όλων όσων ήταν υπεύθυνοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουνε τη ποδοσφαιρική τους καριέρα. Βέβαια, ήταν μια δύσκολη στιγμή, διότι πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε και γιατί όχι να περάσουμε και στους «τέσσερις».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ακόμα είναι οι πρώτες ημέρες στην Αυστρία, η αποστολή έφυγε από χτες αλλά νομίζω ότι θα χτιστεί μια καλή και νέα ομάδα με διαφορετικά πρόσωπα. Θέλουμε να ανταμείψουμε τους φιλάθλους, όμως ακόμα δεν το σκέφτομαι, θέλω να ηρεμήσω λίγο. Μόλις σταμάτησα με τον ΠΑΟΚ έφυγα με την Εθνική, πρέπει να ηρεμήσω και αργότερα θα τα σκεφτώ όλα. Μπορεί να ήμασταν τυχεροί εμείς που παίξαμε με τον κ.Δώνη και τον ευχαριστώ δημόσια, με βοήθησε, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν. Ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να βάλει από τις ακαδημίες παιδιά, οι παίκτες που αγωνιστήκαν είναι καλοί παίκτες και το αξίζαμε. Επίσης, τα παιδιά που ίσως πάνε δανεικοί θα γυρίσουν με εμπειρία για να βοηθήσουν».

Διαβάστε ακόμη...