"Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση"

Απογοητευμένος ήταν μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο ΓΧ, δηλώνοντας πως το πρόβλημα στην ομάδα είναι κυρίως ψυχολογικό!!!
"Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έφτασε με καθυστέρηση για την καθιερωμένη συνέντευξη και αρχικά δήλωσε πως δεν ήθελε να δεχτεί ερωτήσεις, αλλά στη συνέχεια άλλαξε την αρχική του σκέψη...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Φαίνεται ότι το ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα είναι μεγάλο. Είτε παίζουμε καλά κατά διαστήματα, είτε είμαστε ανώτεροι, είτε κατώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, είτε φτιάχνουμε ευκαιρίες, είτε δεν φτιάχνουμε, δεν πετυχαίνουμε τέρμα. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ είσαι πιο κοντά στο να χάσεις, όπως έγινε σήμερα".

Σε ερώτηση αν η βελτίωση μόνο της αμυντικής λειτουργίας, επηρέασε την επιθετική, είπε: "Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, να κάνουν μια ενέργεια, ώστε να ελευθερώσουν την ομάδα. Δυστυχώς σε τόσα παιχνίδια δε βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα".

Για τη δήλωση του Αθανασιάδη που μίλησε για άρρωστα αποδυτήρια, είπε: "Δεν ξέρω τι εννοεί"

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που πιστεύει πως υπάρχει στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση στους παίκτες και δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να ανταποκριθούν. Θα έπρεπε τα αποτελέσματα να βοηθήσουν αλλά αυτό δεν έγινε"

Για το αν κάνει αυτοοκριτική: "Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη για να υπάρχει αυτή η εικόνα, αυτοκριτική υπάρχει όσο δεν φαντάζεστε".

Για τους πολλούς τραυματισμούς, δήλωσε: "Ίσως είναι η εποχή δύσκολη. Νομίζω πως όλες οι ομάδες βγάζουν τέτοια προβλήματα. Τα παιχνίδια είναι και Κυριακή-Τετάρτη. Δεν είχαμε και πολλούς διαθέσιμους για να ανταποκριθούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Γίνεται αυτό που γίνεται το οποίο δεν είναι φυσιολογικό".

Διαβάστε ακόμη...