To déjà vu του ΠΑΟΚ στα playoffs (pics)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Σαν σε επανάληψη, ο ΠΑΟΚ είναι αντιμέτωπος με το... κακό ιστορικό του, παρουσιάζοντας ξανά στα playoffs ένα πρόσωπο αγνώριστο και άκρως προβληματικό.
Πηγή: sdna.gr
To déjà vu του ΠΑΟΚ στα playoffs (pics)
Photo Credits: @SDNA

2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μετράει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs, χάνοντας πολύτιμο έδαφος μετά το «κάζο» στη Λαμία. Οι ελπίδες του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα έχουν ψαλιδιστεί, ωστόσο, αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η εικόνα της ομάδας. Ένας ΠΑΟΚ άδειος από ενέργεια, χωρίς ιδέες και φρεσκάδα, θα πρέπει να παλέψει με ότι δυνάμεις του έχουν απομείνει προκειμένου να αποφύγει τα... χειρότερα.

Ένας ΠΑΟΚ που δεδομένα «κουβαλά» ένα κακό ιστορικό στα playoffs. Στα δύο προηγούμενα χρόνια, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέρρευσε στο μίνι πρωτάθλημα, παραδίδοντας πνεύμα στην τελική ευθεία της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η σεζόν 2021/22, παρά την ευρωπαϊκή πορεία στο Europa Conference League, έκλεισε εφιαλτικά για τον Δικέφαλο, μετρώντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Κοινώς 11 βαθμούς στην κούρσα 10 αγώνων, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Βαθμολογικός πίνακας SuperLeague 1
Photo Credits: @SDNA

Οι 11 βαθμοί προστέθηκαν στους 53 που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν και του εξασφάλισαν την 2η θέση:

Βαθμολογικός πίνακας 2 SuperLeague
Photo Credits: @SDNA

Τα ίδια και πέρσι, αν και τα playoffs ξεκίνησαν με νίκη ανατροπής επί του Άρη, προμηνύοντας μία διαφορετική κατάσταση στο μίνι πρωτάθλημα. Η συνέχεια όμως του ΠΑΟΚ δεν ήταν η αναμενόμενη, κατώτερος των προσδοκιών και πάλι, έκλεισε την κούρσα των 10 παιχνιδιών με απολογισμό 13 βαθμών. 4 νίκες, 1 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Βαθμολογικός πίνακας 3 SuperLeague
Photo Credits: @SDNA

Συγκομιδή κάθε άλλο παρά... κολακευτική για τους ασπρόμαυρους που τερμάτισαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας στο φινάλε της σεζόν και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ουσία είναι πως και φέτος το «καμπανάκι» ηχεί στα αυτιά του ΠΑΟΚ. Ο κίνδυνος να χάσει τα πάντα στην τελευταία στροφή της σεζόν είναι ορατός. Παίκτες και προπονητής καλούνται να αντιληφθούν πως ξεκίνησε η φετινή σεζόν, τι προσπάθεια έγινε απ΄όλους και πόσο θα αδικήσουν τους εαυτούς τους με τέτοιες εμφανίσεις, πετώντας -ξανά- λευκή πετσέτα στο τέλος...

Διαβάστε ακόμη...