Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει πως αγωνίστηκαν οι αντίπαλοί μας στο Europa League και τι αποτελέσματα έφεραν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Αναλυτικά:

Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 3-1

Δεν τα κατάφερε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Σαμπντόρια και ηττήθηκε με 3-1. Αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό (Παλόμπο), έχασε πέναλτι στο 32ο με τον Ροντρίγκεζ και δέχθηκε κι άλλο τέρμα στο 43ο (Ρίτσο). Ο Σάβιτς μείωσε στην εκπνοή του ημιχρόνου για τους Βιόλα, όμως στην επανάληψη δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο και δέχθηκαν και 3ο γκολ από τον Έντερ στο 78΄.

Πώς έπαιξε: Με το αγαπημένο του 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Βιτσέντζο Μοντέλα, ενώ επανήλθε (έστω ως αλλαγή) ο Μάριο Γκόμεζ μετά από τραυματισμό. Συγκεκριμένα η σύνθεση της Φιορεντίνα στο ματς ήταν η: Νέτο, Ρίτσαρντς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Αλόνσο, Βαλέρο, Μπαντέλι (58′ Πιζάρο), Ακουιλάνι, Ίλισιτς, Μπαμπακάρ, Κουαδράδο (69ο Γκόμεζ).

Γκινγκάμπ-Μπαστιά 1-0

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Γκινγκάμπ επικρατώντας με 1-0 της Μπαστιά και “σκαρφάλωσε” στην 16η θέση της βαθμολογίας, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από καιρό. Η Γκινγκάμπ αγνοεί την ισοπαλία γενικά στο πρωτάθλημα, καθώς έχει 4 νίκες και 8 ήττες σε 12 ματς.

Η σύνθεσή της: Λεσλ, Σανκό, Κερμπρά, Σορμπόν, Ντος Σάντος, Ματίς, Ντιαλό (78′ Πιε), Γιαταμπαρέ, Μαρβό (87′ Αλιουί), Μποβέ, Σβαρτς (68′ Σανκαρέ).

Ντιναμό Μινσκ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-2

Έχασε την ευκαιρία να περάσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Ντιναμό, στο ντέρμπι κορυφής με την Μπάτε Μπορίσοφ, και παράλληλα έχασε και τις ουσιαστικές ελπίδες της για τον τίτλο μετά την ήττα της με 1-2 από την άμεση αντίπαλό της. Απομένουν 3 αγωνιστικές και η Ντιναμό υπολείπεται τεσσάρων βαθμών από την Μπάτε. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 0-2 (69′ Καγκούς, 74′ Πολιάκοφ) και οι γηπεδούχοι μείωσαν απλά στις καθυστερήσεις του ματς με πέναλτι του Νίκολιτς.

Η σύνθεση της Ντιναμό: Ιγνάτοβιτς, Κάρποβιτς, Κοντοσεβόι, Πολίτεβιτς, Βερετίλο, Νίκολιτς, Σίμοβιτς (85′ Ντιομαντέ), Τζα Τζετζέ, Αλόνσο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς (65′ Ουντότζι).

Διαβάστε ακόμη...