Κακή ήττα, μπορεί την ανατροπή!

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ με 2-0...
Κακή ήττα, μπορεί την ανατροπή!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που κρέμονται από μια κλωστή. Από αυτά που ξέρεις πως δεν πρέπει να κάνεις το λάθος, γιατί θα τιμωρηθείς. Και δυστυχώς, αυτό συνέβη στον ΠΑΟΚ χθες.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με το γνωστό του σχήμα και την αναμενόμενη σύνθεση που περιμέναμε και από το πρώτο πεντάλεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία στην κατοχή της μπάλας με τον αντίπαλο να μην κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να περιμένει κάποιο λάθος χωρίς να αναλαμβάνει την παραμικρή πρωτοβουλία.

Δυστυχώς για την ομάδα, το λάθος αυτό ήρθε από τον Γιόνι Ότο, ο οποίος χάρισε ένα γκολ στον αντίπαλο σε σημείο που δεν είχε απειλήσει ούτε κατά διάνοια. Το γκολ αυτό ήταν και που τελικά κόστισε το παιχνίδι.

Ο λόγος είναι απλός. Ο αντίπαλος με αυτό το γκολ ένιωσε βολικά με τον τρόπο του παιχνιδιού του. Ένιωσε καλά με τον εαυτό του απλά περιμένοντας και ουσιαστικά κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να πάρει το παραμικρό ρίσκο. Μείωσε την πίεση της έδρας και ουσιαστικά δεν ξεβολεύτηκε ποτέ από το πλάνο της και δεν εξέθεσε ποτέ τις αδυναμίες της.

Σίγουρα το 2-0 είναι μια ήττα καθαρή. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ομάδων μας δίνει την εντύπωση πως στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Αν ο ΠΑΟΚ είναι πιεστικός και ελάχιστα αποτελεσματικός, τότε η πρόκριση είναι ορθάνοιχτη και σίγουρα κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αγωνιστικό
φόβητρο.

Υ.Γ: Τον Άρη να κερδίσω.

 

Διαβάστε ακόμη...