Το νου σας ...

Μετά το μεγάλο γέλιο που έπεσε την περασμένη Κυριακή για το "ενδιαφέρον" της αγωνιστικής και ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα "τίποτα δεν είναι δεδομένο", ερχόμαστε σήμερα Πέμπτη στο μεγάλο ραντεβού του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
 Το νου σας ...
Photo Credits: @paokfc.gr website

Είμαι βέβαιος ότι στον οργανισμό του ΠΑΟΚ γνωρίζουν τι σημαίνει "ευρωπαϊκή διάκριση" και αγωνιστικά και ιστορικά αλλά ... και υλικά και εκτιμώ ότι θα κάνουν ότι "πρέπει" ώστε ο "Δικέφαλος Αετός", ν' ανοίξει επιτέλους τις φτερούγες του στην "αγια σοφιά' στην Αθήνα.

Όμως...

Επειδή ατυχής συγκυρία φέρνει τον μεγάλο  ΠΑΟΚ να πρέπει μαζί με τις ευρωπαϊκές μάχες ν' αγωνίζεται και στο λεγόμενο "ελληνικό πρωτάθλημα" (και τα αστεία "play offs " που επινοήθηκαν ακριβώς για να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα), καλό θα είναι να γίνει μια διαχείριση τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν θα σταθεί ανασχετικά στην ευρωπαϊκή πορεία.

Στην χώρα λοιπόν που η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελειώνει ... τον Φεβρουάριο, έχουν επινοήσει συνεχόμενα ντέρμπι πρωταθλήματος ενώ γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την ίδια περίοδο. 

Γιατί οι άλλοι φροντίζουν για το "χρήμα" που είναι ... μέχρι τον Δεκέμβριο. Μετά "άσε τους άλλους να πνιγούνε". Ακόμη και την "μικτή Αθηνών". 

Στην "κλήρωση" των πλει-ωχ λοιπόν, το κρίσιμο χρονικό σημείο είναι ότι Ε Ν Δ  Ε Χ Ε Τ Α Ι στο διάστημα της εβδομάδος στους "8" του Conference να "συμπέσει" με τους αγώνες των πλει-ωχ και να έχει ο μεγάλος ΠΑΟΚ τον ίδιο αντίπαλο και στις δύο διοργανώσεις!  4 παιχνίδια σε 10 ημέρες!

Το νου σας ... τίποτα άλλο δεν γράφω! ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Υ.Γ Ένα παιχνίδι της Κυριακής  που "διαμορφώθηκε" στο τέλος και με "επεισόδια" μου θύμισε ένα πέναλτι με χέρι που είχε κάνει κάποιος παίκτης στον τελικό κυπέλλου του 1988 όταν εντελώς "στο άσχετο" έπιασε την μπάλα με τα χέρια γιατί νόμισε ότι άκουσε ...σφυρίχτρα από την εξέδρα.  "Άλλα" βέβαια είχε ακούσει, όπως κι αυτός την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...