Βάσεις πρόκρισης από απόψε!

Τη σουηδική Έστερσουντ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, για τα play offs του Europa League...
Βάσεις πρόκρισης από απόψε!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport1, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο Δικέφαλος με καινούριο προπονητή στον πάγκο του, μετά την απομάκρυνση του Στανόγεβιτς, θα προσπαθήσει από σήμερα να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και σε αυτήν του την προσπάθεια θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κάνιας, Δεληγιαννίδη, Λεβέκ και φυσικά τους Γλύκο - Μυστακίδη που ταλαιπωρούνται από σοβαρούς τραυματισμούς εδώ και μήνες! Μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων είπε:    "Θα βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει να μας μπερδέψει ο αντίπαλος και να τον σταματήσουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να έχουμε μαχητικό πνεύμα και η αποφασιστικότητα, είτε είμαστε σε θέση άμυνας είτε βγαίνουμε στην επίθεση".

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Έστερσουντς και είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μακ, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Ένα πιθανό σχήμα με το οποίο αναμένεται να παραταχτεί ο Δικέφαλος στο σημερινό ματς, είναι με τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς - Κρέσπο - Βαρέλα - Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ - Σάκχοφ αμυντικά χαφ, Μακ - Μπίσεσβαρ - Κάμπος μπροστά τους και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πέλκας.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που είναι σίγουρα υπολογίσιμος, όχι μόνο επειδή απέκλεισε την Γαλατά, αλλά κυρίως επείδή οι Σουηδοί έχουν πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, ήρθαν χτες στη Θεσσαλονίκη μαζί με 80 οπαδούς τους που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Ολλανδός Μπας Νιχάους, η παρουσία του οποίου μας θυμίζει την εγκληματική διαιτησία του στο White Hard Lane, εκεί όπου πήραμε μεν ένα τεράστιο διπλό, όμως ο Ολλανδός ρέφερι ήταν κάτι πάραπάνω από τραγικός και λίγος!  Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χουμπέρτους Βαν ντε Βεν και Ντάβι Γκοόσενς, τέταρτος ο Άλλαρντ Λιντχουτ και παρατηρητής διαιτησίας ο Ρώσος, Νικολάι Ιβάνοφ.

Διαβάστε ακόμη...