Πολύτιμη ισοπαλία με κακή εμφάνιση!

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, o ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος 1-1 στην Ουκρανία, με την Olimpik Donetsk ...
Πολύτιμη ισοπαλία με κακή εμφάνιση!
 Περιμέναμε να δούμε έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε στοιχεία σοβαρής ομάδας, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο! Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο πόνεσαν τα μάτια μας, η εικόνα του παιχνιδιού βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη. Από το πρώτο 45λεπτο κρατάμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κρέσπο στο 16', στην οποία έβαλε λάθος το σώμα του στέλνοντας την μπάλα άουτ, από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση! Από εκεί πέρα το απόλυτο τίποτε! Με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ουκ ολίγα λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή, με τους πλάγιους μπακ να μην ανεβοκατεβαίνουν, η μπάλα έφτανε στην επίθεση με το σταγονόμετρο... Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με την  έναρξη της επανάληψης οι Ουκρανοί άνοιξαν το σκορ, αν και ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στα πρώτα της λεπτά. Ήταν το  49ο λεπτό, όταν σημειώθηκε το 1-0 με κεφαλιά του Bilenkyi, τον οποίον έχασε ο Μάτος μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, σαν κοντινό κόρνερ! Ο Στανόγεβιτς στο 55' είδε τη δυσλειτουργία της μεσαίας γραμμής και την κακή παρουσία σήμερα του Κάμπος και πέρασε στο ματς τους Μπίσεσβαρ (αντί του Σάκχοφ) και Ενρίκε στη θέση του Κάμπος. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ενρίκε με πολύ ωραία προσπάθεια και άψογο τελείωμα σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης, βάζοντας τις καρδιές μας στις θέσεις τους! Η μέτρια (έως κακή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού) εικόνα του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν σε αρκετές περιπτώσεις μακρινά σουτ, τα περισσότερα δεν ανησύχησαν τον Ρέι που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ πήγε να κλέψει το ματς με τον Πρίγιοβιτς στο 89' και ένα παραλίγο αυτογκόλ των Ουκρανών στις καθυστερήσεις, σε πολύ επικίνδυνο γύρισμα στον τερμαφύλακα Makharadze που με υπερπροσπάθεια έστειλε την μπάλα σε κόρνερ! Ίσως στη φάση έπρεπε να δοθεί έμμεσο, κάτι που ο διαιτητής δεν έδωσε, όπως δεν έδωσε και ένα πέναλτι στο 67' σε πεντακάθαρο φράγμα πάνω στον Μπίσεσβαρ ... Η ομάδα έδειξε πως είναι ακόμη βαριά τα πόδια από την προετοιμασία και περιμένουμε με ενδιαφέρον την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στην Τούμπα... Οι συνθέσεις:

Olimpik Donetsk: Makharadze, Niemchaninov, Shabanov, Kravchenko, Lukyanchuk, Tsympaliuk, Bogdanov, Moha (64' Mihunov), Khomutov (69' Mykhalov), Shestakov, Bilenkyi (77' Sondei).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (55' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (55' Ενρίκε), Μακ (81' Πέλκας) και Πρίγιοβιτς.

...............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Παραλίγο αυτογκόλ οι Ουκρανοί, σε επικίνδυνο γύρισμα

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας των Ουκρανών σταματάει την προσπάθεια του Πρίγιοβιτς 85o λεπτό: Κεφαλιά του Mykhalov άουτ82ο λεπτό: Σουτ του Κάνιας άουτ81ο λεπτό: Πέλκας στη θέση του Μακ77ο λεπτό:  Sondei αντί του Bilenkyi, κλείνουν τις αλλαγές οι γηπεδούχοι76ο λεπτό: Σέντρα του Μάτος, κεφαλιά του Πρίγιοβιτς άουτ75ο λεπτό: Σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, έγινε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Μπίσεσβαρ, χωρίς το κοράκι να βγάλει την κάρτα

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Λέοβατς για αντικανονικό μαρκάρισμα 

71ο λεπτό: Σύγχυση στην περιοχή της Ολιμπίκ, δεν μπόρεσε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!

70ό λεπτό: Κίτρινη στον Kravchenko

69ο λεπτό: Mykhalov στη θέση του Khomutov

67ο λεπτό: Φράγμα στον Μπίσεσβαρ, δε δίνει το πέναλτι το κοράκι!

64ο λεπτό: Mihunov στη θέση του Moha, πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους

59ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ενρίκε με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση!

56ο λεπτό: Κεφαλιά του Moha (αμαρκάριστος), άουτ η μπάλα

55ο λεπτό: Ενρίκε στη θέση του Κάμπος (ανύπαρκτος σήμερα) και ο Μπίσεσβαρ αντί του Σάκχοφ

53ο λεπτό: Κίτρινη στο Σάκχοφ

52ο λεπτό: Απόκρουση του Ρέι σε μακρινό δυνατό σουτ του Bogdanov

49ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Bilenkyi, τον έχασε ο Μάτος μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά

47ο λεπτό: Ο Makharadze με τα πόδια διώχνει προ του Πρίγιοβιτς

46ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μακ απέφυγε τον τερματοφύλακα, αλλά τη σέντρα του από τα δεξιά δεν την βρήκε ο Πρίγιοβιτς

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

0-0 ολοκληρώθηκε το άχρωμο, άοσμο και άγευστο πρώτο 45λεπτο που σίγουρα θα ξεχαστεί πολύ σύντομα!

34ο λεπτό: Σουτ του Kravchenko από τα 40 μέτρα, άουτ

29ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Κάμπος άουτ

26ο λεπτό: Σουτ του Bogdanov, κόρνερ η μπάλα

21ο λεπτό: Επικίνδυνη σέντρα που βγήκε από τα αριστερά, απομάκρυνε ο Ρέι

16ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία ο Κρέσπο! Το κοντινό σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια!

6ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Niemchaninov, δεν ανησυχεί ο Ρέι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Olimpik Donetsk: Makharadze, Niemchaninov, Shabanov, Kravchenko, Lukyanchuk, Tsympaliuk, Bogdanov, Moha (64' Mihunov), Khomutov (69' Mykhalov), Shestakov, Bilenkyi (77' Sondei).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (55' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (55' Ενρίκε), Μακ (81' Πέλκας) και Πρίγιοβιτς. 

......................................

Το preagame της αναμέτρησης...

18:00 'Έφτασε στο γήπεδο "Βαλερί Λομπανόφσκι" η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

18:15 Η αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ

18:35 Ξεκίνησαν προθέρμανση Ρέι και Μελίσσας, την ώρα που η απειλή βροχής είναι ορατή ...

Εκτός του Λεβέκ από την αποστολή "κόπηκαν" οι Ουάρντα και Σιαμπάνης. Βρέχει στο Ντόνετσκ, όπως αναμενόταν άλλωστε!

Σε εξέλιξη το ζέσταμα του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...