Fans’ Man of the Match ο Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος αναδείχθηκε, από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match
Fans’ Man of the Match ο Κάμπος

της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Δικέφαλο κόντρα στον Πανιώνιο, αυτή την φορά εκτός έδρας. Μία νίκη σε μία ακόμα σκληρή μάχη, η οποία έδωσε αέρα πρωτιάς στον ΠΑΟΚ, δύο στροφές πριν το φινάλε των Play Offs της Super League.

O Δικέφαλος κυριάρχησε στο γήπεδο, οι Κυανέρυθροι έπαιξαν κυρίως άμυνα και έψαξαν την κόντρα, αλλά το αυτογκόλ του Ρισβάνη στο πρώτο τέταρτο ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση. Από τους κορυφαίους του Δικεφάλου στο παιχνίδι ήταν ο Τζάλμα Κάμπος . Ο Ανγκολέζος εξτρέμ διανύει περίοδο φόρμας και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση το τελευταίο διάστημα.

Στην Νέα Σμύρνη ήταν για μία ακόμα φορά άψογος στο τακτικό κομμάτι, βοήθησε στα μετόπισθεν, ενώ ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες μεσοεπιθετικά. Κορυφαία στιγμή αναμφίβολα, η μαγική μπαλιά που έβγαλε στον Ενρίκε στο πρώτο μέρος, με τον τελευταίο να μην τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο την φάση.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της μεγάλης αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Κάμπος ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 29,84% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Δεύτερος ήρθε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος ήταν μέσα στην φάση του γκολ αλλά πέρα από αυτό ταλαιπώρησε γενικότερα την αντίπαλη άμυνα, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Παναγιώτης Γλύκος , με τις επεμβάσεις του να είναι κομβικές και να χαρίζουν ένα ακόμα clean sheet στην ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...