Η ατιμωρησία του βάζελου (vid)

Δείτε σε βίντεο που επιμελήθηκε το μέλος του forum του paokmania Simba, τα όργια και τις ατιμώρητες βιαοπραγίες των παικτών του βάζελου
Η ατιμωρησία του βάζελου (vid)

Αναλυτικα :

* Οι (απρόκλητες) βιαιοπραγίες των Μπεργκ, Χουλτ, Μολεδο, Ρεις εις βάρος του Κρεσπο.

* Ο ύποπτος ρόλος του Κομίνη που ενάντια στους κανονισμούς, έκανε αγωνιώδη προσπάθεια να μη διακoπεί ο αγώνας και συνέταξε ένα φύλλο αγώνα γεματο ανακρίβειες και ψέματα.

-Απεκρύψε τις βρισιές Ουζουνιδη στο 20'
-Απέκρυψε τις βιαοπραγίες των παικτων του ΠΑΟ
-Εφήυρε αντιαθλητική συμπεριφορά απο Κρέσπο και εξίσωσε την ποινη του με αυτη του Μπεργκ
-Ψευδής αναφορά για το πού βρισκόταν οταν τραυματιστηκε ο Ιβιτς και για τους λογους της αποφασης του να αποχωρησουν στα αποδυτηρια.

"Μετα τη συρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστων και αξιωματούχων των 2 ομαδων, πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη."

"Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, οι παρατηρητές του αγώνα μας ενημέρωσαν ότι ο Ίβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού και έπεσε στο έδαφος"

Με περισση σπουδη ομως, φροντισε να γραψει τα παρακατω, παροτι συνεβησαν ακριβως μετα το σκηνικο με τον Ιβιτς, στο οποιο δν ηταν παρων οπως ισχυριστηκε.

"Ενω ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: Από εσάς ξεκίνησε ρε γ....
Στο ίδιο σημείο ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού."

 

Διαβάστε ακόμη...