Players’ Best Goal of the Year του Τσίμιροτ

Βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μία φορά φέτος αλλά φρόντισε να το κάνει όσο πιο εντυπωσιακά μπορούσε. Το απίθανο τέρμα του Γκόικο Τσίμιροτ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο αναδείχθηκε Players' Best Goal of the season.
Players’ Best Goal of the Year του Τσίμιροτ

Το κοινό είχε πει την γνώμη του. Στην συνέχεια ήρθε η σειρά των παικτών. Το πόρισμα και των δύο κοινό: Το γκολ του Γκόικο Τσίμιροτ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι το κορυφαίο τέρμα του Δικεφάλου την φετινή σεζόν.Ο Βόσνιος μέσος βρήκε μία και μοναδική φορά δίχτυα μέσα στην σεζόν αλλά κατάφερε να το κάνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο καταφέρνοντας να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού αλλά και των ίδιων των συμπαικτών του κερδίζοντας και το βραβείο για το Players' Goal of the Year.

Στην κορυφή είχαμε ομοφωνία αλλά στην δεύτερη θέση οι παίκτες είχαν διαφορετική άποψη και έδωσαν το...ασημένιο μετάλλιο στον Δημήτρη Πέλκα για την μαγική λόμπα που πέτυχε κόντρα στην Μπρόντμπι εν αντιθέσει με τους φίλους του paokfc.gr που έφεραν την κεφαλιά του Μυστακίδη κόντρα στην ΑΕΚ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με τη παραλαβή του βραβείου του Regency Casino Best Goal της σεζόν λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό και θυμηθείτε το εκπληκτικό τέρμα του Βόσνιου άσου μέσα από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube.

Διαβάστε ακόμη...