Πρωτιές για τον ΠΑΟΚ στο Max Sport Youth Cup

Πρώτη η Κ11, τρίτη η Κ10, έβδομη η Κ9. Διόλου ευκαταφρόνητος ο απολογισμός για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο σημαντικό διεθνές τουρνουά MaxSport Youth Cup που διεξήχθη στη Σερβία από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου
Πρωτιές για τον ΠΑΟΚ στο Max Sport Youth Cup

Όσον αφορά τα επιμέρους βραβεία για τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά είναι ουκ ολίγα: Πρώτος σκόρερ στην κατηγορία Κ9 αναδείχθηκε ο Στράτος Ταχμετζίδης με 14 γκολ, καλύτερος επιθετικός στην κατηγορία Κ10 ήταν ο Δημήτρης Χατσίδης, ενώ στην κατηγορία Κ11 ο Στέφανος Αλειφερόπουλος ήταν ο mvp της διοργάνωσης και ο Κωνσταντίνος Γκούμας ο πρώτος σκόρερ με 21 γκολ.

Η πρωτιά της Κ11 στο τουρνουά (νίκησε 2-1 στον τελικό την Παρτιζάν), δίνει και το δωρεάν εισιτήριο για να μεταβεί ολόκληρη η ομάδα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου του 2016, στο World Cup της Κ11.

Υπενθυμίζουμε τις αποστολές των ομάδων του ΠΑΟΚ:

Κ11

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Σπύρος Αγγελίδης, Στέφανος Αλειφερόπουλος, Καμπούρης Γιώργος, Βασίλης Καραπατσιάς, Κωνσταντίνος Γκούμας, Θανάσης Παναγιωτίδης, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Κόττας, Δημήτρης Παπαευαγγέλου.Προπονητής: Ανδρέας Μπαλαμπάνης.

K10

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Στέφανος Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Κουτρουλίδης, Τιάγκο Ρομάνο, Παναγιώτης Τσίτσκας, Γιάννης Χατζήνας, Κωνσταντίνος Χατζηγαβριήλ, Δημήτρης Χατσίδης, Μάριος Καλαϊτσίδης, Κωνσταντίνος Κοντονικολάου, Τρύφων Καλιόγλου, Παπαγεωργίου, Στέφανος Τζίμας.Προπονητής: Γιώργος Γκούρτσας.

Κ9

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βασίλης Ελευθεριάδης, Αλέξανδρος Κυφωνίδης, Παναγιώτης Νικολαϊδης, Γιώργος Κοσίδης, Αντζελο Τσίκα, Πασχάλης Ανδρέαδης, Στράτος Ταχμετζίδης, Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Θανάσης Φιλιππίδης, Ορέστης Χατζηβασιλείου.Προπονητές: Νίκος Νικολαϊδης και Ανέστης Ασλανίδης.

Διαβάστε ακόμη...