Καταιγιστική στο Αγρίνιο η Κ17!

Για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών, η Κ17 του ΠΑΟΚ, πρωτοπόρος του Βορείου Ομίλου, διέλυσε στο αθλητικό κέντρο "Emileon" την αντίστοιχη του Παναιτωλικού με 5-1... 
Καταιγιστική στο Αγρίνιο η Κ17!

Η εμφάνιση των παικτών μας ήταν πολύ καλή, μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και χρειάστηκε μόλις ένα 10λεπτο για να αποδείξουν στους γηπεδούχους το ποιος είναι το "αφεντικό" στην αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη, κυριάρχησαν στον αγωνιστιό χώρο, περιόρισαν τους γηπεδούχους σε παθητικό παιχνίδι και πήραν μια εύκολη νίκη επιβεβαιώνιντας όλους εμάς που πιστεύουμε πως η ομάδα έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία, όταν είχε φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σκορ το άνοιξε στο 10'  ο Συράκος. Μετά από ωραία ενέργεια του Κάκου και σέντρα του στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Γιαννακόπουλος πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Συράκο και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ!

Στο 37' ο Παναγιωτίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασιάζει τα γκολ του ΠΑΟΚ και με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο (0-2). Στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Κώστας εκτέλεσε  φάουλ,  ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Συράκος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-3...

Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν προσωρινά το σκορ στο 66', με τη χαρά τους να κρατάει μόλις ένα λεπτό... Στο 67' ο Αργυρίου έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε την μπάλα από κεφαλιά - πάσα του Κούστα και έκανε το 1-4. Το σκορ έκλεισε στο 83' o Κούστα! Ο σκόρερ δέχτηκε πάσα από τον Πούφλη και την εκμεταλλεύτηκε άψογα!

Tην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος έχει πλέον 19 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, ενώ ο Παναιτωλικός 8, επίσης σε 7 παιχνίδια. Να θυμίζουμε ότι ο ο Δικέφαλος στην αναμέτρηση του 1ου γύρου στη Θεσσαλονίκη, είχε επικρατήσει στις 15/9 με 3-0. Λεπτομέρειες από εκείνο το ματς μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ  

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Σαμαράς, Νικολαΐδης, Κακούρης (76' Καραλής), Μπουμπούλης (68' Τζέμος), Τσιέπας, Σάαντο, Καββαδίας, Πανάγου, Μπελεβώνης Γεωρ. Ε., Κοντογιάννης (66' Γκασούκας), Μπελεβώνης Γερ. Ε. (58' Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Λιάπτσης, Δοδοντσάκης, Χατζηδίμπας, Κασαπίδης (65' Παπανικολάου), Παναγιωτίδης, Νέστορας (59' Καπρέτσος), Κώστας, Γιαννακόπουλος (71' Πούφλης), Συράκος (61' Κούστα), Κάκος (58' Αργυρίου)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΑγώναςΓήπεδοΗμερομηνίαScoreΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ EMILEON02.11.13 11:001-5SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ03.11.13 13:30-ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ03.11.13 14:00-ΡΕΠΟ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σύντομα περισσότερα

..........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Συράκο. Μετά από ωραία ενέργεια του Κάκου και σέντρα του στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Γιαννακόπουλος πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Συράκο και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ! 

18ο λεπτό: Εκπληκτική κάθετη πάσα του Κώστα στον Συράκο, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά ο πορτιέρο του Παναιτωλικού απέκρουσε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ υπερέχει και ελέγχει απόλυτα τον αγώνα μέχρι στιγμής...

33o λεπτό: Ο Γιαννακόπουλος δέχεται την μπάλα από τον Κώστα, πιάνει δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

37ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 για τον ΠΑΟΚ! Ο Παναγιωτίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του Αλέκου Θεοδωρίδη. 

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη με τους γηπεδούχους να κάνουν για τρίτη φορά σήμερα ... σέντρα.

46ο λεπτό: Ο Χατζηδίμπας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Κάκος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων... Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο.

52o λεπτό: Σέντρα του Γιαννακόπουλου από τα δεξιά, κοντινό πλασέ του Συράκου μόλις άουτ!

57ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και πάλι με τον Συράκο! Ο Κώστας εκτέλεσε  φάουλ,  ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Συράκος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έγραψε το 0-3...

58ο λεπτό: Αργυρίου στη θέση του Κάκου

59ο λεπτό: Καπρέτσος στη θέση του Νέστορα

61ο λεπτό: Κούστα στη θέση του Συράκου

63ο λεπτό: Ατομική ενέργεια του Κώστα από τα αριστερά, όμως το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

65ο λεπτό: Παπανικολάου στη θέση του Κασαπίδη

66ο λεπτό: Σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του ο Παναιτωλικός σκοράρει και μειώνει σε 1-3.

67ο λεπτό: Υποδειγματική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Αργυρίου που πήρε την μπάλα από κεφαλιά - πάσα του Κούστα

71ο λεπτό: Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ με τον Πούφλη να παίρνει τη θέση του Γιαννακόπουλου

72ο λεπτό: Μετά από απομάκρυνση της μπάλας από τον Χατζηδίμπα, αυτή έφτασε στον Κώστα που πάσαρε στον Πούφλη, το σουτ του οποίου το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φάσεις με πολύ μεγάλη ευκολία!

83ο λεπτό: Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ και 1-5 με τον Κούστα! Ο σκόρερ δέχτηκε πάσα από τον Πούφλη και την εκμεταλλεύτηκε άψογα!

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...