Διπλό στο φινάλε και κορυφή για την Κ20!

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΑΕΛ με 0-1...
Διπλό στο φινάλε και κορυφή για την Κ20!

Με το απόλυτο συνεχίζει την πορεία της στην Super League Σουρωτή η K20 του Δικεφάλου, που δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ με 0-1, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν και πάλι να παρατάξουν την ομάδα τους με 4-3-3, με τον Μούτσα να επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Δημητρίου και Διαμαντή στα στόπερ, τους Μπαλογιάννη και Χατζηδίμπα στα χαφ, με τον Χατζηστραβό μπροστά τους και τρίο στην επίθεση τους Κόζακ, Γαϊτανίδη και Γκαργκαλατζίδη.

Ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση, έχοντας και κόντρα άνεμο που δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Ασπρόμαυροι ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο. Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους μάλιστα έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, με κορυφαία το δοκάρι του Γκαργκαλατζίδη στο 34′, με τον Γαϊτανίδη να μην καταφέρνει να σκοράρει στην επαναφορά. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι μέχρι την ανάπαυλα δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία στην εστία του Μούτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Κ20 του Δικεφάλου είχε την πλήρη υπεροχή της αναμέτρησης, αλλά βρήκε απέναντι της σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις κρατούσε το μηδέν. Όλα αυτά όμως μέχρι το 87′. Τότε ο Παπαδόπουλος έκανε έξυπνη πάσα στο πέναλτι στον Κόζακ, ο οποίος με το δεξί έγραψε το τελικό 0-1 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου , Διαμαντής, Χατζηδίμπας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (70′ Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γαϊτανίδης (78′ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (58′ Δούμτσης)

.......................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο των Γόννων και οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία θέλουν τη νίκη για να βρεθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ως τώρα είναι ... άποντος έχοντας μηδέν βαθμούς και φυσικά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Διαμαντής, Χατζηδίμπας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (70' Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης (58' Δούμτσης)

Αναπληρωματικοί: Συλλέκτης, Παπαθανασίου, Δοδοντσάκης, Μανιώτης, Τζοβάρας, Παπαδόπουλος, Δούμτσης

14:01: Ξεκίνησε η αναμέτρηση

19o λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Γαϊτανίδη να αστοχεί από καλή θέση

34ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με ο Γκαργκαλατζίδης, με τον Γαϊτανίδη να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά 

Ημίχρονο με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα στις δύο ομάδες

Ξεκίνησε η επανάληψη

58ο λεπτό: Στη θέση του Γκαργκαλατζίδη περνάει ο Δούμτσης

70ο λεπτό: Στη θέση του Χατζηστραβού μπαίνει ο Παπαδόπουλος

88ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κόζακ μετά από ασίστ του Χρήστου Παπαδόπουλου!

Τέλος

....................................................................

Τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΑ.Ο.Κ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΚΑΝΟΝΙ3-1ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-A.E.K.ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ 1-0ΠΑΟ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ3-0Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ο.Κ.ΓΟΝΝΩΝ0-1ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑΝΘΗΛΗΣ1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ1/10 -ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΜΑΛΕΜΕ1/10-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ1/10-

Διαβάστε ακόμη...