Απέτυχες και πάλι!

Για μια ακόμη χρονιά ο ΠΑΟΚ χάνει την πρωτιά στα play offs χωρίς να έχει καμία στήριξη από τον πάγκο του, αλλά έχοντας επίσης και παίκτες ΒΑΔΙΣΤΕΣ! 
Απέτυχες και πάλι!

Μια ομάδα χωρίς ψυχολογία, χωρίς ενέργεια και χωρίς ίχνος τακτικής στο παιχνίδι της (παρά τα λεγόμενα του προπονητή ότι δηλ. ασχολήθηκε με αυτό το κομμάτι) διασύρθηκε και πάλι από τον μέτριο βάζελο και φυσικά επιβεβαίωσε -δυστυχώς- όλους εμάς που σε καμιά στιγμή δεν πιστέψαμε στη λύση του ΓΧ.

Μπορεί σαν παίκτης να πρόσφερε στην ομάδα πολλά, όπως βέβαια και στην ομάδα που αγωνίστηκε φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ το 2003 (γάβρος), αλλά στην παρούσα φάση δεν μπόρεσε να δώσει στους παίκτες τη σπίθα που ήταν απαραίτητη για να κάνει την υπέρβαση μέσα από τα play offs.

Και επειδή εδώ δεν μασάμε τα λόγια μας πιστεύουμε πως σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει ο νυν τεχνικός, όπως βέβαια και αυτοί που τον έφεραν και πάλι στο σύλλογο μετά την αδρανοποίησή του λόγω του περσινού διασυρμού στο ΟΑΚΑ (τι σύμπτωση!). Αυτοί οι ίδιοι που κάθε χρονιά πριονίζουν τις καρέκλες ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ που δεν ήταν της αρεσκείας τους (Μπόλονι, Στέφενς, Αναστασιάδης) προκρίνοντας σαν λύση για τον πάγκο του Δικεφάλου "μαθητευόμενους μάγους", μέσα από τη δύναμη που τους δίνει η παρουσία τους στα ΜΜΕ και ίσως και λίγο ψηλότερα!

Η ουσία είναι πως η χρονιά πήγε και αυτή στον βρόντο, ενώ με την εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος, κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο πάτος του βαρελιού, καθώς δεν είμαστε λίγοι αυτοί που πιστεύουμε πως τα χειρότερα ακόμη δεν τα είδαμε για φέτος... 

Το σύνθημα: ΙΒΑΝ ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, πρέπει να γίνει πράξη, γιατί ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε δεν είναι αυτός που βλέπουμε! Αυτό μοιάζει περισσότερο με περιοδεύων θίασο παρά με ομάδα αξιώσεων!!!   

Διαβάστε ακόμη...