"Να συγκεντρώσουμε 50 τόνους τρόφιμα" (pics)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, ενόψει της προσπάθειας που γίνεται αυτές τις μέρες για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες...
"Να συγκεντρώσουμε 50 τόνους τρόφιμα" (pics)

Σε αυτήν έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ο Γιώργος Μπόγρης, ο Χουάν Ινσαουράλδε και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Γιάννης Παντακίδης η Λένα Μούρνου, η Κλαούντια Κορέιρα, η Ντιμιτρίεβιτς και η Μαρία Μιχαλάκα, εκπροσωπώντας τα τμήματα στα οποία συμμετέχει ο καθένας και η καθεμιά τους.

Όλοι οι παραπάνω αφού συνεχάρησαν τον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία που πήρε και φέτος, ευχήθηκαν τα Χρόνια πολλά για τα γενέθλια του συλλόγου που είναι σε λίγες μέρες και στη συνέχεια ο καθένας έκανε ένα σύντομο σχόλιο...

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν:

Μπεκιάρης: "Βρισκόμαστε όλοι εδώ απευθύνοντας ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στην εκδήλωση της Κυριακής 6/4, από τις 9 το πρωί μέχρι 7 το απόγευμα μπροστά από τις κεντρικές θύρες του γηπέδου της Τούμπας, για να προσφέρει ο καθένας από το υστέρημά του αυτό που μπορεί, υπέρ των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης".

Ησαϊάδης: "Επιλέξαμε σαν διοίκηση να μην κάνουμε μια γιορτή για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, αλλά να πάρουμε και φέτος αυτή την πρωτοβουλία. Να συγκεντρώσουμε δηλαδή τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Πέρσι καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 35 τόνους, Για φέτος βάλαμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στοχεύοντας στους 50 τόνους τρόφιμα. Το ευχάριστο είναι πως όλα δείχνουν πως θα μπορέσουμε αν φτάσουμε τον στόχο μας. Κάθε χρόνο, ο ΑΣ ΠΑΟΚ επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο και το ίδιο σκοπεύει να συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια".

Πρέλεβιτς: "Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη, που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα αποτελέσματα και για τις νίκες των τμημάτων του, αλλά ενδιαφέρεται και για τον άνθρωπο. Γι' αυτό το λόγο περιμένουμε την Κυριακή όλον τον κόσμο για να πετύχουμε τον στόχο μας που έχουμε θέσει".

Στην συνέχεια μίλησε η Κατερίνα Γιαννακοπούλου που είναι νομικός σύμβουλος του Α.Σ., της ΚΑΕ και μέλος της διοίκησης του τμήματος βόλει. "Εχουμε σαν σύλλογος πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας και κάθε χρόνο συνεισφέρουμε στα συσσίτια των Ιερών Μητροπόλεων στη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι συνυφασμένη με την φτώχια και την προσφυγιά. Γι' αυτό και απευθύνουμε βροντερό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει", είπε.

Τερζανίδης (σαν εκπρόσωπος των παλαιμάχων): "Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος που η διοίκηση του Ερασιτέχνη βλέπει τόσο μπροστά και μέσα σε αυτή την κρίση είναι κοντά στους αδύναμους συνανθρώπους μας. Εμείς σαν παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, στηρίζουμε την προσπάθειά του και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Αυτή τη Δευτέρα θα δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λάρισα, τη Μεγάλη Δευτέρα θα βρεθούμε στα Τρίκαλα και στις 24 Απριλίου στη Δράμα".

Κουλούρης: "Θέλω και εγώ από την πλευρά μου -και όλη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ- να στηρίξω με τις δυνάμεις μου αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. Καλούμε όλον τον κόσμο κοντά μας την Κυριακή στην Τούμπα για να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα για τις οικογένεις οι οποίες περνάνε δύσκολα αυτόν τον καιρό".

Ινσαουράλδε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Ερασιτέχνη για την ενέργειά του αυτή. Ξέρουμε πως Η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες και είναι μία πράξη πολύ σημαντική και βοηθάει τον κόσμο. Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο που έχει βάλει ο σύλλογος (50 τόνους) και ελπίζω κάθε χρόνο να αυξάνεται αυτό το νούμερο. Γνωρίζω πως υπάρχει κρίση τόσο στην Ελλάδα γενικότερα όσο και στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα. Εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο".

Μπόγρης: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει και πάλι τη δύναμή του. Να κάνει πράξη το σύνθημα: Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου, είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες. Πρέπει να ξεπεραστεί ο στόχος που έβαλε ο Ερασιτέχνης και κάνει λόγο για τρόφιμα 50 τόνων. Ο κόσμος μπορεί να φέρει και στο Παλατάκι τρόφιμα την Κυριακή κι εμείς θα τα μεταφέρουμε εκεί που πρέπει".

Παντακίδης (volley): "Μακάρι να μαζέψουμε τους 50 τόνους και αυτή η πρωτοβουλία να γίνεται σε μόνιμη βάση κάθε χρόνο. Όπως δηλαδή γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ γενικότερα, βοηθούν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη".

Ντιμιτρίεβιτς (γυναικείο ποδόσφαιρο): "Συγχαρητήρια και από μένα στον Ερασιτέχνη για την προσπάθειά. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει, όπως άλλωστε κάνει πάντοτε".

Μούρνου (γυναικείο χάντμπολ): "Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ μόλις έναν χρόνο και έχω δει να γίνονται πολλές σημαντικές ενέργειες. Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία. Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια".

Μιχαλάκα (κολύμβηση): "Συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη... Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ δείχνει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι".

{gallery}2014/AsPaok/Help{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...