"Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου"

Ο Τόμας Νέτσιντ παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του και μίλησε για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.
"Μόνο ο ΠΑΟΚ στο μυαλό μου"

Τα όσα είπε ο Τσέχος στην "idnes.cz":

Για το αν έχει αφήσει πίσω του τα τελευταία χρόνια με τους τραμυατισμούς του: «Ίσως να τα έχω αφήσει όλα πίσω μου. Το ίδιο όμως σκέφτηκα και μετά την πρώτη εγχείρηση. Μετά άρχισα να προπονούμαι κανονικά, έπαιξα ακόμα και στο Euro. Στη συνέχεια όμως τραυματίστηκα και πάλι σοβαρά στο γόνατο» ήταν η απάντηση του υψηλόσωμου φορ, ο οποίος συνεχίζοντας υπογράμμισε:

Για το αν έχει βρει τη φόρμα του: «Χρειάζομαι να παίζω για να βρεθώ πάλι σε φόρμα. Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό ενδεχομένως να ήταν δύσκολο γιατί αγωνίζεται με έναν επιθετικό. Μέχρι τώρα δεν έχω παίξει τόσο καλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να έχω υπομονή. Προέρχομαι ακόμα από τραυματισμό».

Για το γκολ στην Κρήτη: «Όταν ο αμυντικός απομάκρυνε την μπάλα, αυτή χτύπησε σε μένα και κατέληξε στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Η ισοπαλία είναι για εμάς μία ανεπιθύμητη απώλεια»

Τέλος, για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ: «Μέχρι τώρα, μου αρέσει πολύ στην Ελλάδα. Είναι ακόμα ζεστά εδώ και ο ήλιος λάμπει. Απλά φοράς ένα μπλουζάκι και σορτς και βγαίνεις έξω. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Αν σκέφτομαι τώρα το ενδεχόμενο να επιστρέψω στη Μόσχα; Όχι, δεν το σκέφτομαι. Πραγματικά είμαι συγκεντρωμένος στο γεγονός πως βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Ό,τιδήποτε άλλο, απλά δεν βρίσκεται στο μυαλό μου».

Διαβάστε ακόμη...