«Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Ο Ομάρι Τετράντζε που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τις σεζόν 1999-2001, αναφέρθηκε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Σαχτιόρ, μιας και είναι προπονητής της Ζετίσι στο Καζακστάν, καθώς και στις αναμνήσεις που έχει από τον «δικέφαλο».
«Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Διαβάστε τα όσα είπε στον "Arenafm 89,4":

Αν παρακολουθεί ακόμη τα νέα του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει νέο ιδιοκτήτη που γνωρίζω από τον καιρό που ήταν πρόεδρος στη Ροστόφ και εγώ εργαζόμουν τότε στο Ρωσικό ποδόσφαιρο. Ο κύριος Σαββίδης όταν ασχολείται με κάτι θέλει να το φτάσει ως το τέρμα. Είναι επαγγελματίας. Δεν θέλει απλά να υπάρχει, θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει τον ΠΑΟΚ ένα κορυφαίο κλαμπ»

Τι θυμάται από τον ΠΑΟΚ:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια φωτεινή σελίδα στην καριέρα μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια και με την συγκυρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου είχε δείξει. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα. Οι αναμνήσεις είναι μόνο ευχάριστες από την Ελλάδα. Οι σχέσεις μου ήταν καλές με όλους τους συμπαίκτες μου και το μόνο που στεναχωριέμαι ότι δεν επέστρεψα κάποια στιγμή για να συναντηθώ με τα παιδιά και να θυμηθούμε τα παλιά»

Τι θυμάται από την Τούμπα:

«Ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης. Αυτή είναι η δύναμη του. Η ομορφιά του είναι ο κόσμος του»

Για την Σαχτιόρ και τι είδους ομάδα είναι:

«Είναι μία ομάδα ισορροπημένη και πολύ καλά οργανωμένη για τα επίπεδα του Καζακστάν .Δεν έχει παίκτες αστέρες αλλά όλοι μαζί προσπαθούν και διακρίνονται για την ομαδικότητα τους. Θέλουν μέσα από την συνολική δουλειά να διακριθούν και στην Ευρώπη και στην χώρα τους»

Τα προγνωστικά του για τους αγώνες:

«Ξέρω ότι στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με άδειες εξέδρες και αυτό σίγουρα είναι πλεονέκτημα για την Σαχτιόρ. Αγωνιστικά είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Για την σφαγή του ταύρου στον αγώνα με την Σέλτικ και αν είναι κάτι που το συνηθίζουν το Καζακστάν:

«Σίγουρα κάθε λαός έχει τις παραδόσεις του. Εδώ όχι μόνο πριν το παιχνίδι αλλά και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σφάζουν αρνιά. Εγώ το σέβομαι και δεν είναι κατακριτέο γιατί κάθε λαός έχει τις παραδόσεις του. Πέρα από αυτά το ποδόσφαιρο είναι το σημαντικό και θέλω να πω ξανά για την Σαχτιόρ ότι είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα και αυτή είναι η δύναμη τους»

Πως παίζει η Σαχτιόρ:

«Είδαμε όλοι τα ματς με την Σέλτικ. Παίζει οργανωμένο και πειθαρχημένο αμυντικό παιχνίδι και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις»

Για την προπονητική του καριέρα :

«Αυτή την στιγμή εργάζομαι στο Καζακστάν και πριν στην Ρωσία. Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνω. Στο Καζακστάν η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά πέρα από αυτά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».

Διαβάστε ακόμη...