"Είναι απαγορευτικό να χάσουμε βαθμούς πλέον"

Ο Abdoul Razzagui Camara μίλησε για τις αιτίες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ήττα στο Περιστέρι και αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως πλέον είναι αναγκαία η κατάκτηση βαθμών και στα εκτός έδρας ματς που θα ακολουθήσουν.
"Είναι απαγορευτικό να χάσουμε βαθμούς πλέον"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο pamesports.gr

Αμπντούλ αρχικά πες μου τι πήγε στραβά στο χθεσινό παιχνίδι και ήρθε η ήττα από τον Ατρόμητο με 2-1.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εξηγήσεις, Απλά δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το προβάδισμά μας και μετά όλα στράβωσαν».

Αν και βρεθήκατε μπροστά στο σκορ, μετά φάνηκε να τα χάνετε. Γιατί έγινε αυτό;

«Δεν κατάλαβα πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, κάναμε κάποιες προσπάθειες και για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν μας βγήκε τίποτα. Μπορεί να φταίει η ψυχολογία που έχουμε ή δεν έχουμε, μπορεί αγωνιστικά να μην βρεθήκαμε σε καλή μέρα, μπορεί να είμαστε επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό μας στον τελικό του Κυπέλλου. Μπορεί να είναι και όλα αυτά μαζί. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και πως να το εξηγήσω».

Επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα σας. Τι θα πρέπει να προσέξετε;

«Αρχικά θα πρέπει να σου πω πως πάμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει πλέον άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βρούμε δυνάμεις σωματικές αλλά και ψυχικές και να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν. Σίγουρα υπάρχει κούραση και πίεση, αλλά πρέπει άμεσα να επανακάμψουμε. Μέσα στην έδρα μας είναι απαγορευτικό να χάσουμε βαθμούς. Θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι και να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα που έχουμε».

Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που θα πρέπει να προσέξετε;

«Αν πέσουμε στην παγίδα να προσέξουμε δύο ή τρεις παίκτες και όχι όλη την ομάδα του ΠΑΣ, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Τα Γιάννινα πήρανε μία σπουδαία νίκη χθες κόντρα στην Τρίπολη, έχουν πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και θα έρθουν χωρίς άγχος να διεκδικήσουν ότι μπορούν από εμάς. Χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα και στα 90 λεπτά του αγώνα».

Αμέσως μετά τον ΠΑΣ, πηγαίνετε στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα. Το παιχνίδι αυτό το βλέπετε και σαν μία.... εκδίκηση για τον αποκλεισμό σας από τον τελικό του Κυπέλλου;
«Για τους φιλάθλους μπορεί και να είναι ένας τρόπος προκειμένου να ρεφάρουμε για το Κύπελλο. Εμείς πάντως το βλέπουμε σαν μία ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας και να προσθέσουμε ακόμα τρεις βαθμούς. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο σε αυτά τα πλέι οφ».

Στο πρωτάθλημα ήσασταν μία από τις ελάχιστες ομάδες που είχατε μόλις μία ήττα εντός έδρας. Θεωρείς ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πλέι οφ;

«Αν οι αγώνες που είχαμε να δώσουμε γινόντουσαν μόνο στο γήπεδο της Τούμπας, τότε ναι θα σου έλεγα ότι θα παίξει ρόλο. Αποδείξαμε άλλωστε ότι εντός έδρας δεν περνάει κανένας αντίπαλος εύκολα. Επειδή όμως στα πλέι οφ έχουμε και αγώνες εκτός έδρας, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς και στις έδρες των αντιπάλων. Δεν θα βοηθήσει μόνο η Τούμπα. Χρειάζονται και εκτός έδρας νίκες και τρίποντα».

Τέλος θέλω να μου κάνεις ένα σχόλιο για τον Γιώργο Γεωργιάδη, που ανέλαβε χρέη προπονητή.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο που προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε ακόμη...