«Τόσες βολές ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός»

Με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος παρουσίασε την εικόνα του αγώνα.
«Τόσες βολές ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός»

Παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά, αλλά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι η ομάδα του κυριάρχησε σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής, ακόμη και στο ranking, όχι όμως και στις βολές, όπου η διαφορά σε προσπάθειες ήταν τεράστια. Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ;

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του. Προσπάθησαν πολύ. Παίξαμε κακό παιχνίδι και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ που θα έπρεπε. Ίσως φταίει η αποχή, αλλά θέλω να πω κάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα δίποντα, ήταν καλύτερος στα τρίποντα, ήταν καλύτερος στα ριμπαουντ, είχε 17 ασίστ και οι αντίπαλοι 7, ήταν καλύτερος και στο Ranking, εκτός από τις βολές. Ο Ηλυσιακός εκτέλεσε 35 και εμείς 12. Ούτε με Παναθηναϊκό, ούτε με Ολυμπιακό έγινε κάτι τέτοιο. Εμείς δεν παίξαμε καλά, παίξαμε άσχημα, αλλά... Εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ως το τέλος του πρωταθλήματος, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Τζίμης Κουστένης είπε: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, αλλά δεν θέλουμε βωμολοχίες και ειδικά εναντίον των συναδέρφων μου, όπως ο κ. Μαρκόπουλος που έχει απόλυτο σεβασμό από την ομάδα του Ηλυσιακού. Σε αυτά τα ματς, πέρα από αναλύσεις και τακτική, αυτό που προέχει είναι η κατάθεση ψυχής, η διάθεση και η θέληση. Αυτό μεταφράζεται σε προσωπικές μονομαχίες, καλά σκριν, όλα αυτά τα βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε κατά κράτος του ΠΑΟΚ. Περιμέναμε την αντίδρασή του, είναι καλά δουλεμένη ομάδα και μπήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο που κρινόταν σε μία κλωστή. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Παναγιώτη Καυκή, που έπαιξε με τρομερή αυταπάρνηση, που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα και έπαιξε με ένεση. Μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Δεν σταματάμε εδώ, θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο έχουμε τον επόμενο τελικό με το Ρέθυμνο που θα πάμε να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω στην ομάδα, στους παίκτες, στο τιμ που υπάρχει και στο οικοδόμημα που λέγεται Ηλυσιακός. Ήρθα γιατί πίστευα και πιστεύω σε αυτή την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...