Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Basket League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στο κλειστό της Πυλαίας τον Ηλυσιακό και θέλει τη νίκη, ώστε να μπει με το δεξί το 2014...
Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα υπάρχει όμως συνεχής ενημέρωση για την εξελιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον τραυματία Απόλλωνα Τσόχλα, ενώ εκτός προπονήσεων έμεινε το τελευταίο διήμερο και ο Αντώνης Κόνιαρης (γαστρεντερίτιδα) και η συμμετοχή του νεαρού στην αποστολή είναι αμφίβολη. 

Ο Δικέφαλος αγνοεί το χρώμα της νίκης για το ελληνικό πρωτάθλημα από το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στις 30/11/2013, καθώς ακολούθησαν οι ήττες από την ΑΕΝ Κηφισιάς (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός)...

Παρά τα "στραβοπατήματα" η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς (όσους έχει και ο ΚΑΟΔ) και όλοι ευελπιστούν πως σήμερα θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ηλυσιακός έχει 14 βαθμούς και προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού με 74-62. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα και περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς μόνο με συγκέντρωση και προσοχή στο παιχνίδι θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε υγεία και αγάπη μεταξύ μας και στον ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του, σύμφωνα με αυτό που αξίζει στην ιστορία του.Εάν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και το γεγονός αυτό καθιστά το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο το κάθε παιχνίδι. Για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά, να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων μας, να διαβάσουμε τη δυνατή άμυνα που παίζουν και να κλείσουμε τους χώρους που οδηγούν προς το καλάθι μας. Και μαζί με όλα αυτά να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θέλουμε να έχουμε δυνατή παρουσία και να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα και να τα καλύψουμε με την παρουσία των παικτών που έχουμε".

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την ομάδα των Ιλισίων, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...