"Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα"

Ο κόουτς του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ...
"Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα"

 Αναλυτικά τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα έρθει τελείως διαφορετικά και θα έπαιζε πολύ πιο σκληρά. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα... Τρεις παίκτες ή δεν έκαναν ή έκαναν λίγο προπόνηση και δεν είδαμε ορισμένα σημεία που θέλαμε. Παρόλα αυτά, ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά επιθετικά, ήμασταν αρκετά καλοί.

Βρίσκαμε ελεύθερα σουτ, καλές επιλογές, δώσαμε αρκετές ασίστ, κάτι όμως που δε συνεχίστηκε στη διάρκεια. Ξεκίνησε βασικά από την άμυνα μας, δεχτήκαμε αρκετούς πόντους κάτι που επηρέασε και τις επιθετικές καταστάσεις.

Πήραμε γρήγορες επιθέσεις, σουτ έξω από ισορροπίες, κάναμε λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μια διαφορά και δυσκόλεψε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνιδι. Έρχεται ένα τρίτο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα δούμε...»

Για την απόδοση του Σχορτσιανίτη στο 4ο δεκάλεπτο όταν πίεζε ο ΠΑΟΚ: «Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, αλλά δε νομίζω ότι δεχτήκαμε καλάθια από τον παίκτη του Σχορτσανίτη σε εκείνο το διάστημα».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία. Αυτό που έγινε με την ΑΕΚ όμως, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν είναι σωστό για τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα: «Ο Σχορτσανίτης έπαιξε με ένεση, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Ο Τέπιτς κούτσαινε, μπήκε στην τρίτη προπόνηση της εβδομάδας. Ο Χάτσερ έχασε τρεις προπονήσεις, μπήκε έπαιξε, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι...»

Διαβάστε ακόμη...