Ματσάρα απόψε (19:00) στο "Παλατάκι"!

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των "32" του Eurocup, o Δικέφαλος υποδέχεται στην PAOK Sports Arena τη γερμανική Ολντεμπουργκ...
Ματσάρα απόψε (19:00) στο "Παλατάκι"!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσαν και η σημασία του αγώνα -όπως και αυτού που θα γίνει στη Γερμανία την επόμενη αγωνιστική- είναι πολύ μεγάλη, καθώς ο νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "16"! 

Ο Μαρκόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: ""Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Όλντενμπουργκ είναι πολύ καλή, τρέχει πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους, έχει μέσα και έξω παιχνίδι και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Η ψυχολογία της ομάδας μας είναι καλή. Κάθε ομάδα όμως πρέπει να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, το γεγονός ότι ανεβάζει εύκολα ρυθμό, παίζει πολύ γρήγορα και συνήθως σε υψηλά σκορ. Η κούραση που κουβαλάει η δική μας ομάδα είναι ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω πως θα μας βγει αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν τέσσερις παίκτες μας που μπορώ να πω έμμεσα πως υποφέρουν. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι να συνεισφέρουν τα μέγιστα".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε στη χτεσινή τελευταία προπόνηση τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να συμμετέχει στην προθέρμανση της ομάδας, αλλά δεν ακολούθησε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας. Έκανε θεραπεία για τις ενοχλήσεις που έχει σε μέση και γόνατο. Ο Milenko Tepic παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Όσον αφορά την Όλντεμπουργκ, πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα το παιχνίδι της οποίας χαρακτηρίζεται από την πειθαρχία, την ταχύτητα και τη δύναμη. Διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους καθώς έχουν έξι Αμερικάνους και δύο πολύ ποιοτικούς παίκτες και ικανότατους σουτέρ (Prepelic και Alexandrov) από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες μεταξύ τους και κάνουν εξαιρετική πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην γερμανική λίγκα.

Σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους είναι τόσο ο πρωτεύων όσο και ο δευτερεύων αιφνιδιασμός, όπου οι Kramer και Machado δίνουν τον τόνο και οι Duggins και Paulding εκτελούν κυρίως έξω από τα 6.75, αλλά και με την ικανότητα τους στο drive προς το καλάθι. Μέσα στη ρακέτα δεσπόζει ο Qvale o οποίος έχει πολλούς τρόπους για να σκοράρει και παράγει μεγάλο κομμάτι στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό του, έχει πολλές πιθανότητες να φύγει και σήμερα με το ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας βήμα πρόκρισης... Ο κόσμος επιβάλλεται να σταθεί δίπλα στην ομάδα, μια ομάδα με πνεύμα νικητή, που αν εξαιρέσεις την κακή παρένθεση στο Κερατσίνι, μόνο θετικά σχόλια μπορεί να πει κάποιος για αυτήν!  

Διαβάστε ακόμη...