"Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε"

Για την σπουδαία επικράτηση επί της Λιμόζ, καθώς και για την επιλογή του να έρθει στον Δικέφαλο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης...
"Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε"

Αναλυτικά ο Big Sofo τόνισε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προετοιμάστηκε όπως ακριβώς θα έπρεπε. Ό,τι προπόνηση κάναμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου, βγήκε στο παιχνίδι. Όλα μια χαρά. Η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα και συνεχίζουμε. Το να παίζεις όταν οι άλλοι δε σε υπολογίζουν είναι πιο εύκολο γιατί είσαι πιο χαλαρός. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό δεν έχει σημασία. Η ομάδα πρέπει να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά, όμως πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μη χαλαρώσουμε».

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσεις αναφέρθηκε..

Στο αν αισθάνεται δικαιωμένος που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Επέλεξα να έρθω γιατί θα μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω και να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. Είσαι υποχρεωμένος να κάνει ό,τι σου ζητάνε οι προπονητές. Περνάω καλά εδώ πέρα, διασκεδάζω παίζοντας και αυτό φαίνεται. Ο κόουτς μου δίνει πολύ χρόνο, αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν έτσι πράγματα, ως επαγγελματίας θα έπρεπε να κάνω την δουλειά μου».

Στο αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Αν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, δεν ξέρω. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε».

Ο Mark Payne από την πλευρά του είπε: «Ήταν δύσκολο και λίγο εκνευριστικό γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που μας δημιουργεί προβλήματα. Κάθε ματς είναι ιδιαίτερης σημασίας και πρέπει να το κερδίζουμε. Ο ΠΑΟΚ έβαλε πολλά τρίποντα και έπαιζε και μέσα στη ρακέτα με τον Big Sofo. Το περίμενα από την πρώτη στιγμή. Έχω πάρα πολλούς φίλους στην Ελλάδα, αισθάνομαι σαν να γύρισα να δω την οικογένεια μου. Δεν το έχω μελετήσει πως πάνε τα σενάρια της πρόκρισης, αλλά με τέσσερα παιχνίδια ενωμένα είναι πολύ σημαντικό. Θα μου ήταν πάρα πολύ ευχάριστο να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει η ζωή εδώ, όπως και της γυναίκας μου. Δεν ξέρω όμως πώς θα πάνε τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...