Νίκες για TED Ankara, Buducnost, ήττες για τους υπόλοιπους.

Με μία σημαντική εκτός έδρας νίκη (82-65 επί της Gaziantep) συνέχισε την πορεία της στο τουρκικό πρωτάθλημα η TED Ankara, αντίπαλος του ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (30/10) για την 3η αγωνιστική του Eurocup.
Νίκες για TED Ankara, Buducnost, ήττες για τους υπόλοιπους.

Η ομάδα από την Άγκυρα είχε πρώτο σκόρερ τον Σέρβο σέντερ Vladimir Golubovic που πέτυχε 19 πόντους, ενώ ακολούθησε ο αμερικανός γκαρντ Clay Tucker που πέτυχε 16 πόντους.

Η TED Ankara προηγήθηκε 36-31 στο ημίχρονο και έφτασε με σχετική ευκολία στη νίκη.

Με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Kavaklıoglu 3 (1), Candan 6, Erdeniz 1, Valters 16 (4), Golubovic 19, Sarıaslan, Tucker 16 (3), Plisnic 7 (1), Kamer 4, zkan 2, Baygul 8 (1). Για την Gaziantep, πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην διεθνής Serkan Erdogan που πέτυχε 15 πόντους.

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Khimik ηττήθηκε εκτός έδρας από την SC Kryvbas σε αγώνα για το πρωτάθλημα Ουκρανίας με 77-73. Ο αμερικανός Delaney πέτυχε 18 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Khimik, ενώ ακολούθησαν Schuler και Travis με 15 πόντους.

Για την VTB League, η ρωσική Nizhny Novgorod, ηττήθηκε στην έδρα της από την πανίσχυρη Lokomotiv Kuban με 73-84. Για την Nizhny πρώτος σκόρερ ήταν ο Semen Antonov με 19 πόντους και ακολούθησε ο Primoz Brezec (18), ενώ για την Lokomotiv, πρώτος σκόρερ ήταν ο Derrick Brown με 19 πόντους. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Nizhny Novgorod (στη Ρωσία) την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του Eurocup.

Στη Βοσνία, η Buducnost πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 81-67 επί της Siroki Brijeg για την Αδριατική Λίγκα. Aleksander Capin και Cedomir Vitkovac πέτυχαν από 16 πόντους, ενώ 13 είχε ο Sehovic. Για την Siroki, Tomislev Petrovic και Johnathon Jones πέτυχαν από 16 πόντους.

Στο Ουγγρικό πρωτάθλημα, η Alba Fehervar ηττήθηκε σε εκτός έδρας αγώνα από την Kaposvari με 92-83. Ο αμερικανός Ramone Moore πέτυχε 22 πόντους και ακολούθησαν Somogyi (13) και N. Toth (12), ενώ για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Hendlein με 21 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...