«Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση»

Ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτού στη Δράμα, πάλεψε στο τέλος, έφτασε στην πηγή, αλλά και με την αστοχία του στα τρίποντα και με τις διαιτητικές αποφάσεις, λύγισε στην παράταση.
«Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση»

Ο ΚΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε στοαπόλυτο βαθμό τα επιθετικά του «όπλα», τους πρωταγωνιστές που δεν έχει ο ΠΑΟΚ και πήρε μια μεγάλη νίκη. Ο Μαρκ Πέιν ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις... ύποπτες φάσεις του αγώνα στο τέλος, όταν στην προσπάθειά του φάνηκε να του γίνεται φάουλ. Αν δινόταν, τελείωνε το ματς... «Δεν ξέρω, υπήρξε επαφή, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ, δεν είμαι σίγουρος» έλεγε στο «Μ» ο Αμερικανός φόργουορντ που έκανε λόγο για σκληρή ήττα... «Ναι ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Το θέλαμε το παιχνίδι, πιέσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ΚΑΟΔ στην έδρα του παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση» σχολίασε ο Πέιν, ωστόσο έπαιξε ρόλο και το κακό ξεκίνημα που βοήθησε τον ΚΑΟΔ να έχει από την αρχή το πάνω χέρι και τον ΠΑΟΚ να κυνηγά.

«Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, μπήκαμε χαλαρά, αργά. Δώσαμε έτσι αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους μας που βρήκαν μεγάλα σουτ. Είναι και καλή ομάδα, έπαιζαν και στην έδρα τους... Πρέπει να βγάζουμε μεγαλύτερη ενέργεια από την αρχή. Αυτό έπρεπε να κάνουμε για να σπάσουμε το ρυθμό τους και για να τους χαλάσουμε το παιχνίδι αλλά και την καλή τους ψυχολογία. Δυστυχώς τους αφήσαμε αλλά βελτιωθήκαμε στη διάρκεια με την άμυνά μας. Αργήσαμε όμως να ξαναμπούμε στο ματς, ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις και χρόνο» σημείωσε ο 26χρονος φόργουορντ, που δεν στέκεται τόσο πολύ στις απώλειες που είχε ο ΠΑΟΚ στο έξτρα πεντάλεπτο.

«Ήταν και αυτό ένα θέμα» έλεγε κλαι πρόσθεσε... «Δε νομίζω όμως ότι αυτό έπαιξε πρωταρχικό ρόλο. Δεν κάναμε τίποτε στην παράταση, ο ΚΑΟΔ έβαλε μεγάλα σουτ, έβγαλε ενέργεια και κέρδισε...». Και με τα τρίποντα...; Γιατί τόση αστοχία...; «Ήταν απογοητευτικό το ποσοστό μας, δεν σουτάραμε καλά, αλλά αυτά συμβαίνουν. Και πάλι μπορούσαμε να κερδίσουμε» είπε ο Πέιν που καταλαβαίνει ότι η 3η θέση είναι πλέον όνειρο απατηλό. «Είναι πολύ δύσκολο πλέον να πλησιάσουμε τον Πανιώνιο. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε στα δικά μας παιχνίδια για να κάνουμε τις νίκες που πρέπει και να κρατήσουμε την 4η θέση, δεν γίνεται να περιμένουμε πότε θα χάσει ο Πανιώνιος» σχολίασε ο Πέιν ο οποίος ξέρει την κρισιμότητα του αγώνα με την Κη-
φισιά το επόμενο Σάββατο...

«Πρέπει να κερδίσουμε την Κηφισιά. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά με μια νίκη θα βρεθούμε πολύ κοντά στην 4η θέση. Αν μάλιστα πάρουμε και τη διαφορά, θα έχουμε ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, δεν απομένουν πολλά παιχνίδια για να αλλάξει η κατάσταση μετά». Και τέλος ο Αμερικανός αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ που στήριξαν την ομάδα στη Δράμα... «Ήταν τρομεροί, χάρηκα πολύ που ήταν εκεί και μας στήριξαν με αυτό το τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...