“54 πιστωτές υπέρ μας στο δικαστήριο με τον Κούβελα”!

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, τοποθετήθηκε στον "Arena fm 89.4″ για τη φετινή σεζόν του "Δικεφάλου", επισημαίνοντας πως η οικονομική εξυγίανση πέτυχε πάνω από 100%, ενώ τόνισε πως βάσει του μπάτζετ που είχε, δεν τα πήγε και άσχημα.
“54 πιστωτές υπέρ μας στο δικαστήριο με τον Κούβελα”!

Aποκάλυψε πως στο δικαστήριο που έκανε εις βάρος των "ασπρόμαυρων" ο Νίκος Κούβελας για οφειλή ύψους 20.000 ευρώ, παρέστησαν 54 πιστωτές -μέσα σε αυτούς και το Δημόσιο- και απαίτησαν να παραμείνει η ομάδα στο άρθρο 99, καθώς αποπληρώνει κανονικά όλες τις οφειλές του!

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα παρακάτω:

Για τους δύο άξονες που κυμάνθηκε η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ , το οικονομικό και το αγωνιστικό: "Κοιτάξτε, είχε δύο άξονες η φετινή σεζόν. Την οικονομική εξυγίανση, που είχε επιτυχία πάνω από 100%. Φέτος είχαμε έσοδα 1.200.000 ευρώ και πληρώσαμε 700.000 για παλιά χρέη! Τα χρέη χονδρικά ήταν πριν δύο χρόνια γύρω στα 3.200.000 ευρώ. Το μπάτζετ της ομάδας ήταν 250.000 ευρώ, επομένως καταλαβαίνετε ότι είχαμε σημαντικό πλεόνασμα, που ξοδευόνταν όμως για εξόφληση παλιών χρεών. Να φανταστείτε, πληρώναμε 26.500 ευρώ κάθε μήνα στην Εφορία, ενώ δεν είχαμε και πολύ μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, ίσως επειδή είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου, ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο άλλος άξονας είναι το αγωνιστικό, στο οποίο με βάση τα δεδομένα, τα πήγαμε αρκετά καλά. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, αλλά η 4η -5η θέση με αυτό το μπάτζετ, είναι μια χαρά. Δεν προσπαθώ να "χρυσώσω το χάπι" της αποτυχίας και του αποκλεισμού από το Ρέθυμνο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Άλλες ομάδες με αυτό το μπάτζετ πέφτουν κατηγορία".

Για την οφειλή προς τον Κούβελα που έβαζε σε κίνδυνο την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99: "Μας έκανε ένα δικαστήριο ο Νίκος Κούβελας για 20.000 ευρώ επειδή δεν του πληρώσαμε μια δόση και ζητούσε να φύγει η ΚΑΕ από το άρθρο 99. Στο δικαστήριο ήρθαν 54 υποστηρικτές (!) και έλεγαν "μην τολμήσετε να βγάλετε τον ΠΑΟΚ από το άρθρο 99, μας πληρώνουν κανονικά". Ήρθε το Δημόσιο με χαρτιά, η Εφορία και έλεγε "Κάθε μήνα πληρώνουν τη δόση τους"

Για το αν η Νova έκανε πρόταση για τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν: "Η Νova έχασε το αγγλικό πρωτάθλημα και έχει κάποιες κενές ώρες και μας έγινε μια κρούση ώστε να πάμε εκεί, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τί ακριβώς αναφέρει αυτή. Θα δούμε".

Για τον Καλλέ που εγχειρίστηκε χτες αλλά και την επερχόμενη εγχείρηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου: "Ο Καλλές εγχειρίστηκε χτες, σήμερα θα κάνει εγχείρηση και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Πέρυσι έκανε επέμβαση στον Ολυμπιακό και ενώ λέγαμε ότι πρέπει να κάνει ξανά, τον αφήσαμε γιατί ήταν η "κολώνα" της ομάδας. Τώρα, όμως, πρέπει να την κάνει. Είναι πιο μεγάλη η δική του εγχείρηση, θα μείνει έξω ως τον Αύγουστο, αλλά θα αρχίσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα".

Για την παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου, του Παπαδόπουλου αλλά και την επιθυμία αρκετών παικτών να έρθουν στον ΠΑΟΚ: "Από ότι λέει, θα μείνει. Έχουμε ένα τρομερό οικογενειακό κλίμα, όλοι οι παίκτες θέλουν να δουλέψουν και να παίξουν στον ΠΑΟΚ, διότι βλέπουν ότι γίνεται οργανωμένη και σοβαρή δουλειά. Μας παίρνουν παίκτες τηλέφωνο και μας λένε πως θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Διαβάσατε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε ο Χάτσερ μόλις επέστρεψε στην Αμερική και αναφερόταν στο φοβερό οικογενειακό κλίμα, στους φιλάθλους και γενικώς στην ομάδα μας. Ο κ. Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν".

Για το Χρυσικόπουλο και τη συμμετοχή του στο Summer Camp του Τρεβίζο: "Ο Χρυσικόπουλος θα πάει στο Summer Camp του Τρεβίζο, την επόμενη εβδομάδα νομίζω και από 'κει και πέρα δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Ίσως και να πάει στο ΝΒΑ με τους Ντάλα Μάβερικς και να επιστρέψει αργότερα".

Για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν: "Κατ' αρχάς, έχουμε σκοπό να κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου όλο το τεχνικό τιμ αλλά και η διοίκηση, ως μια αποτίμηση της σεζόν κι έπειτα θα κάτσουμε στο τραπέζι ώστε να συζητήσουμε για την επόμενη σεζόν, ποιοι μας κάνουν και ποιοι δεν μας κάνουν. Θα ηρεμήσουμε λίγο τώρα όμως που τελείωσαν οι υποχρεώσεις και σε λίγο θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά".

Διαβάστε ακόμη...