"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο επόμενο παιχνίδι"

Ο Ντόνι Μαγκράθ μίλησε στην εφημερίδα Metrosport και ανέλυσε το παιχνίδι στην νίκη επί του συμπολίτη ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ.
"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο επόμενο παιχνίδι"

Αρχικά ανέφερε:

"Ήταν μεγάλη νίκη, πάντα θα είναι μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Άρη εκτός έδρας.Νοιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Για το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έχασε την διαφορά των 16 πόντων: «Κάναμε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ήταν λογικό ο Άρης να πιέσει και να να δώσει όλα για να διεκδικήσει το ματς. Πήρε βοήθειες από την κερκίδα και έκανε το καμπ μπακ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και τους κρατήσαμε»

Για το αν το τρίποντο του Κασελάκη ήταν πολύ σημαντικό στο σημείο που επετεύχθη: «Ναι ήταν πολύ σημαντικό καλάθι για την εξέλιξη τουν ματς, αλλά κάθε μεγάλο σουτ μετρά και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη»

Για το τι είχε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Ήταν η άμυνα μας στα πικ εν ρολ του Άρη, τα ριμπάουντ, τα δικά μας πιν εν ρολ με τον Λάζαρο και γενικά ότι μείναμε πιστοί στο αμυντικό πλάνο που είχε ετοιμάσει όλη την προηγούμενη εβδομάδα»

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό επίπεδο και συνεχίζει με το πρόγραμμα να τον ευνοεί: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το 5-2 είναι καλό ρεκόρ για την ώρα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Κάναμε δύο καλές εκτός έδαρς νίκες και έτσι ως ένα σημείο ισοροπήσαμε την ήττα από τον ΚΑΟΔ. Γενικά είναι πολύ καλό να κερδίζεις εκτός έδρας στην αρχή της σεζόν, ενώ πάντα είναι δύσκολο να παίρνεις νίκες μακριά από την έδρα του ειδικά σε έδρες με τέτοια πίεση» 

Για το αν περιμένει πολύ κόσμο το Σάββατο με το Ρέθυμνο: "Τώρα πρέπει τώρα να κερδίσουμε το Ρέθυμνο, δεν θα είναι εύκολο ματς. Ένα μεγάλο μέρος της νίκης μας επί του Άρη ανήκει στους φιλάθλους μας, το κάναμε και για αυτούς, τους θέλουμε δίιπλα μας από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι"

Διαβάστε ακόμη...