"Δυνατά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Μίλουντιν Άλεξιτς,  γύρισε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα μικρό διάστημα παραμονής στο Βελιγράδι και με δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στα play off όσο και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον "Δικέφαλο"...
"Δυνατά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα "Σπορ του Βορρά":

Μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αρχικά ανέφερε:"Έχασα προπονήσεις και πρέπει να τις αναπληρώσω, αλλά νιώθω ότι υπάρχει ισχυρό κίνητρο για όλους μας ενόψει Ολυμπιακού, αφού θα παίξουμε τελικά στα πλέι οφ. Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο φαβορί ο αντίπαλός μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του...".

Και δίνει αμέσως το στίγμα της προσπάθειας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Και πρέπει να έχουμε σαν στόχο, να γίνουν δύο ή και τρία – πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό – ποιοτικά παιχνίδια. Εντάξει, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι φυσιολογικό να είναι το φαβορί, αλλά πρέπει κι εμείς να παρουσιαστούμε αντάξιοι αυτής της φάσης του πρωταθλήματος κι αφού δεν έχουμε άγχος, οφείλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Κι επειδή το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν η βαριά ήττα από τον Ικαρο στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας, προσθέτει με νόημα: "Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας σε εκείνο το παιχνίδι κι οφείλουμε να τους αποζημιώσουμε με μία καλή εμφάνιση. Πρέπει πάντως να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι με τον Ίκαρο δεν απαξιώσαμε το παιχνίδι, αλλά απλά δεν μας βγήκε, ήταν μία άσχημη βραδιά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας και το χάσαμε. Κανένας αγώνας άλλωστε δεν είναι εύκολος όταν τελειώνει η σεζόν. Τώρα όμως πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για να καταλήξει: "Δεν ξέρω αν το παιχνίδι αυτό είναι και κριτήριο για κάποιους παίκτες της ομάδας, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλά για να αφήσουμε την καλύτερη εικόνα στους φιλάθλους μας. Για να τους μείνει κάτι θετικό από μία χρονιά σαν τη φετινή".

"ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΝ ΠΑΟΚ"

Ο Μίλουντιν Αλεξιτς ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και τονίζει: "Θεωρώ ότι τώρα που τελειώνει η σεζόν θα συζητήσουμε με τους διοικούντες. Με ξέρουν και τους ξέρω, έχουμε καλή σχέση. Αλλά το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από την ομάδα. Θα περιμένω σίγουρα την πρότασή της. Και δε θα βιαστώ να αποφασίσω αν έχω κάποια άλλη προσφορά. Θέλω όμως να δω σφαιρικά το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ, τι μπάτζετ θα υπάρχει, ποιοι θα είναι διοίκηση, πώς θα γίνει το ρόστερ και μετά θα καταλήξω".

Διαβάστε ακόμη...