"Να υπάρξουν αγωνιστικοί στόχοι και σταθερότητα"

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο PAOK Magazine και αποκάλυψε ότι μελλοντικά θα ήθελε να δοκιμάσει εν νέου την τύχη του στο εξωτερικό, παρότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ υπό συγκεκριμένες βέβαια προϋποθέσεις.
"Να υπάρξουν αγωνιστικοί στόχοι και σταθερότητα"

Η συνέντευξη του Νίκου Παππά στο "PAOK Magazine":

Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟΚ;

"Ήθελα να παίξω μπάσκετ σε μια ανταγωνιστική ομάδα, για να δείξω ότι αξίζω. Ο ΠΑΟΚ όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα".

Με τι φιλοδοξίες ήρθες;

"Από την αρχή θέλαμε να μπούμε στην εξάδα και μετά στα Play Off. Δυστυχώς κάποιες ήττες μας στοίχησαν και μας κράτησαν πίσω. Εγώ ήρθα με όρεξη να βοηθήσω την ομάδα ώστε να φτάσουμε όσον το δυνατόν ψηλότερα. Από εδώ και πέρα οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Τι είναι αυτό που σκέφτεσαι όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο;

"Να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω στην οργάνωση, να πετύχω πόντους, να μοιράσω πάσες, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ".

Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ;

"Σίγουρα όλοι ξέρουμε τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι έχει καταφέρει στο Ελληνικό μπάσκετ. Όταν ο κόσμος έχει συνηθίσει στις επιτυχίες είναι προφανές ότι έχει και απαιτήσεις από εμάς. Και φυσικά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Πρόσφατα αποχώρησε ο Γιάννης Καλαμπόκης, αλλά κάλυψες καλά το κενό του.

"O Γιάννης είναι εξαιρετικός παίκτης και εκτός από το αγωνιστικό κρατούσε και τα αποδυτήρια. Στο αγωνιστικό κομμάτι και εγώ προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ μαζί με τα άλλα παιδία. Όσο για τον Γιάννη πιστεύω ότι είναι αισθητή απουσία του".

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η απόδοσή σου είναι σταθερά καλή και ανοδική.

"Αν έχεις περισσότερο χρόνο μπορείς να δείξεις τις δυνατότητες σου. Έτσι και εγώ είχα άνεση και χρόνο να δείξω τι μπορώ να κάνω".

Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Το συμβόλαιο σου τελειώνει το καλοκαίρι, σκέφτεσαι να ανανεώσεις την συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ;

"Γενικά στον χώρο η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη. Είναι νωρίς ακόμη να το συζητάμε. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη του κόσμου".

Ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν για την παραμονή σου;

"Να υπάρχει σταθερότητα, πέρα από το οικονομικό, και στο αγωνιστικό. Εγώ, όπως είπα και πριν να παίξω μπάσκετ θέλω. Να υπάρχουν αγωνιστικοί στόχοι που να μπορούν να υλοποιηθούν".

Είσαι μόλις 21 ετών και όμως έχεις καταφέρεις πάρα πολλά. Διακρίσεις με τις εθνικές παίδων, εφήβων, νέων ανδρών ενώ πήρες μεταγραφή στην Μπιλμπάο. Θα ήθελες κάποτε να επιστρέψεις στην Ισπανία και να αποδείξεις την αξία σου;

"Παρά το ότι υπέγραψα στην Μπιλμπάο δεν έπαιξα ποτέ εκεί. Από εκεί και πέρα θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να δείξω στο εξωτερικό ότι μπορώ να παίξω και σε μεγαλύτερο και πιο ανταγωνιστικό επίπεδο".

Διαβάστε ακόμη...