Γι' αυτό ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι ο Μακ

Aπό paokweb.gr: Ο Μακ "μούτρωσε" -λανθασμένα- για το ότι ο Παπαδόπουλος δεν άφησε να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά είχε από την πλευρά του και τους λόγους του...
Πηγή: paokweb.gr
Γι' αυτό ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι ο Μακ

Ο κάθε παίκτης θέλει να σκοράρει... Πόσω μάλλον από πέναλτι. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν που έχει εκτελέσει κάποια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Μακ, είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εκτελέσεις πέναλτι του ΠΑΟΚ φέτος.

Από τα τέσσερα πέναλτι που έχει κερδίσει ο Δικέφαλος, έχει χτυπήσει τα δύο. Κόντρα σε Νίκη Βόλου και Παναιτωλικό. Και τις δύο φορές ευστόχησε.

Τα άλλα δύο με Πανιώνιο και Λεβαδειακό, τα εκτέλεσαν ο Κλάους και ο Παπαδόπουλος.

Επομένως, λογικό είναι, εφόσον παίζει, να θέλει να εκτελέσει το πέναλτι με τον Λεβαδειακό. Το ότι "μούτρωσε" δεν δικαιολογείται όμως...

Ο σημαντικότερος λόγος, όμως, που ήθελε να το εκτελέσει ήταν το γεγονός πως έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, πριν 13 αγωνιστικές!!!

Είναι εκπληκτικό, πως ένας από τους τέσσερις βασικούς επιθετικούς του ΠΑΟΚ έχει να σκοράρει σχεδόν ένα γύρο... Και εξηγεί πολλά στην δυσκολία επίτευξης γκολ του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μακ λόγω του ότι περνάει περιόδο ντεφορμαρίσματος και δυσκολεύεται να βάλει γκολ με άλλον τρόπο, ήθελε να χτυπήσει το περιβόητο πέναλτι και θύμωσε που το έκανε ο Παπαδόπουλος. Το ότι έχει εκτελέσει τα μισά πέναλτι του ΠΑΟΚ, του δίνει ένα δίκιο. Όπως και η ανομβρία του στο γκολ -σε αντιδιαστολή με τον Παπαδόπουλο-. Αλλά, δεν δικαιολογεί... μουτράκια.

Διαβάστε ακόμη...