Κατέληξε στους εκλεκτούς ο Αγγελίδης

Aπό paokweb.gr:Αναφερθήκαμε νωρίτερα στο προφίλ που θα έχει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ .
Πηγή: paokweb.gr
Κατέληξε στους εκλεκτούς ο Αγγελίδης

Τώρα θα αναφερθούμε στις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα, που "καίει" τους πάντες μέσα και γύρω από τον Δικέφαλο.

Καταρχάς, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει καταλήξει στους εκλεκτούς, Έχει μία λίστα με υποψηφίους και δε θα πρστεθεί άλλος σε αυτήν, όπως φαίνεται.

Ως τώρα, επίσης, δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις που να ναυάγησαν, κάτι που σημαίνει πως ο εκλεκτός ακόμη δεν έχει προσεγγιστεί.

Υπενθυμίζουμε, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα, πως η διορία του Αγγελίδη για οριστική κατάληξη σε αυτό το θέμα είναι αρχές Μαίου. Αλλά, όπως τονίζεται από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, μπορεί να αργήσει λίγο, διότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έρθει ο σωστός άνθρωπος, αυτός που θα τον θέλουν 100%.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ξένος και όχι Έλληνας, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μαζί του και ο νέος προπονητής!

Κι αυτό διότι, ο Αγγελίδης θέλει να έχουν στενή σχέση, να γνωρίζονται από παλιά, οι δύο συνεργάτες.

Κάτι τελευταί, που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως ενδέχεται να ανακοινωθούν μεταγραφές, πριν ανακοινωθεί η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή. Κι η εξήγηση είναι πως εδώ και πολύ καιρό γίνεται προεργασία και ήδη κάποιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει κάποιοι παίκτες (π.χ. Χαρίσης και Κοροβέσης).

Το βασικότερο από όλα είναι να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην καθυστερήσει για ακόμη μία χρονιά ο προγραμματισμός της ομάδας. Για μία εβδομάδα, δε γίνεται και τίποτα, αλλά παραπάνω χαμένος χρόνος, θα στοιχίσει...

Το βέβαιο είναι πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία διευθέτησης αυτού του ζητήματος και περιμένουμε ανακοινώσεις...

Διαβάστε ακόμη...