«Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Δικέφαλο ο προπονητής του ΚΑΟΔ Κώστας Μέξας στη συνέντευξη τύπου.
Πηγή: paokweb.gr
«Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Δραμινών:

«Να πούμε περαστικά στον Κακαρούδη που είναι ο τελευταίος που χτύπησε δυστυχώς. Ελπίζω να μην έχει άλλο πρόβλημα ο κόουτς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οσον αφορά το παιχνίδι, ετοιμαστήκαμε αρκετά όλη την εβδομάδα. Ποντάραμε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι κουρασμένος. Είναι δεδομένο από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ταξίδια και οι αντιδράσεις είναι λίγο πιο αργές αλλά και η διάρκεια που έχουν στο παιχνίδι δεν είναι ίδια.

Οσες φορές μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, βγάλαμε άλλη καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν κάποια τρίλεπτα, που ήμασταν χωρίς συγκέντρωση, με κακές επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πάρει τη διαφορά. Γυρίσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, φτάσαμε στο σουτ, αλλά χάσαμε δύο ελεύθερα τρίποντα που πιθανόν να άλλαζαν τη ροή. Ο ΠΑΟΚ έβαλε τη μπάλα στο λόου ποστ, πήγε στις βολές, οι παίκτες του τις έβαλαν και ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στην αγωνιστική συμπεριφορά του δευτέρου ημιχρόνου και να καταλάβουμε ότι μόνο όταν παίζουμε με τον τρόπο που προπονούμαστε η εικόνα είναι αντάξια της ποιότητας μας. Εχουμε δύσκολο δρόμο,

Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, και από τώρα που θα παίζει ξανά ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα είναι ξανά ο ΠΑΟΚ με διάρκεια, με ταχύτητα πιο γρήγορες αντιδράσεις και αποφάσεις».

Toυς παίκτες του ΚΑΟΔ εκπροσώπησε ο Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος είπε:

«Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε ετοιμάσει το παιχνίδι με κύριο σκοπό να εκμεταλλευτούμε τη σωματική κούραση του ΠΑΟΚ. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μας οδήγησε σε λάθος αποφάσεις. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στο δεύτερο, φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, χάσαμε κάποια εύκολα σουτ που αν τα βάζαμε θα μπορούσε να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ, πήγε το ματς εκεί που έπρεπε μετά, και με την εμπειρία του πήρε αυτό που ήθελε. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την ήττα, να βελτιώσουμε την απόδοση μας και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...