Οι ανεβασμένοι αριθμοί του Βον...

Η πρωτιά του Τζούλιαν Βον στο σύστημα αξιολόγησης στα ματς με Κόροιβο και Βέντσπιλς και η αύξηση του μέσου όρου πόντων του σε σύγκριση με τις τρεις τελευταίες νίκες που είχαν προηγηθεί αυτών των δύο αγώνων.
Πηγή: sport24.gr
Οι ανεβασμένοι αριθμοί του Βον...

Εξαιρετικός ο Τζούλιαν Βον στην νίκη επί της Βέντσπιλς... Ο Αμερικανός πέτυχε 14 πόντους (5/5 δίποντα, 4/4 βολές), "μάζεψε" οχτώ ριμπάουτντ ενώ είχε και δύο ασίστ.

Ετσι ήταν πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης από πλευράς ΠΑΟΚ με 21 βαθμούς και έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που είχε κάνει στον αγώνα (01/11) με αντίπαλο τον Κόροιβο. Στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους ο 26χρονος σέντερ πέτυχε 11 πόντους, "κατέβασε" επτά ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ και είχε 20 ranking (όπως και ο Γιώργος Δέδας) το οποίο ήταν το υψηλότερο ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων".

Ο Βον, δηλαδή, στα ματς με τον Κόροιβο και την Βέντσπιλς ήταν στην κορυφή από πλευράς ΠΑΟΚ όσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης ενώ ο μέσος όρος πόντων του ήταν ανεβασμένος σε σύγκριση με τις τρεις τελευταίες νίκες του "Δικεφάλου" πριν τα παιχνίδια με τους νεοφώτιστους και τους Λετονούς. Συγκεκριμένα στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Καρσίγιακα, Ζιελόνα Γκόρα και ΚΑΟΔ (ήταν οι τρεις τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ πριν τα νικηφόρα ματς με Κόροιβο και Βέντσπιλς), ο Αμερικανός είχε 7,3 πόντους μέσο όρο (κατά σειρά είχε 4,15 και 7 ranking σε αυτά τα τρία παιχνίδια) ενώ στους αγώνες με Κόροιβο και Βέντσπιλς είχε 12,5 πόντους μέσο όρο.

Κάπως έτσι τα νούμερα του Βον στα δύο τελευταία ματς είναι ανεβασμένα σε σύγκριση με προηγούμενες νίκες του ΠΑΟΚ (συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις τρεις τελευταίες νίκες του "Δικεφάλου" πριν τα παιχνίδια με Κόροιβο και Βέντσπιλς)...

Διαβάστε ακόμη...