Ισοφάρισε ένα ρεκόρ, δεν έσπασε ένα άλλο

Με το γκολ του Φάνη Τσανδάρη στο 90′, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ρεκόρ του σε ότι αφορά την έκταση του σκορ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα του, αλλά παρά το 5-0, με το οποίο προηγήθηκε στο 50′, δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του, σε ότι αφορά την έκταση της νίκης σε ένα παιχνίδι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!
Πηγή: thessports.gr
Ισοφάρισε ένα ρεκόρ, δεν έσπασε ένα άλλο

Πριν σκοράρει ο Τσανδάρης, ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει την δεύτερη σε έκταση νίκη του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα, το 5-1 με το οποίο είχε κερδίσει την Ρεν, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τον Δεκέμβριο του 2005.

Με το 6-1, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ρεκόρ του, που κρατά από τις 18 Οκτωβρίου 2001, όταν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, είχε κερδίσει με 6-1 την Τσεχική Μαρίλα Πρίμπραμ στην Τούμπα. Από δύο γκολ είχαν πετύχει ο Γιασεμάκης κι ο Οκκάς, κι από ένα ο Κωνσταντινίδης κι ο Λουτσιάνο.

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ την πέτυχε στις 16 Σεπτεμβρίου 1999, όταν κέρδισε στο "Μπόρις Μπαϊχάτζε" της Τιφλίδας την Λοκομοτίβ με 7-0. Από δύο γκολ είχαν πετύχει Γεωργιάδης και Φρούσος, κι από ένα Σάμπρι, Φρατζέσκος και Βρύζας.

Διαβάστε ακόμη...