Who is… Κουτσολιάκος;

Ο ΠΑΟΚ έφαγε πόρτα από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, πάει στον Ολυμπιακός. Ένας εμπαιγμός για τον ΠΑΟΚ, αν σκεφτεί κανείς πως ο Φορτούνης εμφανίζονταν έτοιμος να φτάσει στην Τούμπα, εφόσον δεν έβρισκε ομάδα στο εξωτερικό...
Πηγή: thessports.gr
Who is… Κουτσολιάκος;

Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλή διάθεση και πίστη απέναντι στον Φορτούνη, για έναν λόγο. Μάνατζέρ του, είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, ένας Έλληνας της Γερμανίας, με τον οποίος τελευταία έχει ανοίξει πολλές παρτίδες, μέσω του Ζήση Βρύζα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πόνταρε πάνω του και στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως τον εμπιστεύτηκε.

Ποιος είναι όμως ο Πολ Κουτσολιάκος;

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κουτσολιάκος έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν ένας μέτριος χαφ στους Κίκερς Όφενμπαχ (ομάδα Β΄ Εθνικής), που πέρασε για ένα χρόνο και από τον Ολυμπιακό. Ήταν την εποχή, που ο Γιώργος Κοσκωτάς αγόραζε τους πάντες και τα πάντα. Αγόρασε κι αυτόν.

Στον Πειραιά ο Κουτσολιάκος έμεινε ένα χρόνο, τη σεζόν 1988-89, χωρίς να κάνει καριέρα κι επέστρεψε στη Γερμανία, όπου έπαιξε στη Μόναχο 1860 και έκλεισε την καριέρα του στους Κίκερς Όφενμπαχ.

Από το Όφενμπαχ είναι ο Αντρέας Μέλερ, και ο επιστήθιος φίλος του, Κλάους Γκέρστερ. Μέσω αυτών, φέρεται να μπήκε ο Κουτσολιάκος στον κόσμο των μάνατζερ.

Κατάφερε να δικτυωθεί γρήγορα, ήταν αυτός που πήγε τον Χαριστέα στην Βέρντερ Βρέμης και στη συνέχεια, όποιος Έλληνας ήθελε να πάει στη Γερμανία, έπεφτε πάνω του.

Σχεδόν όλους τους Έλληνες που έπαιξαν στην Μπουντεσλίγκα, τους πήγε αυτός στη Γερμανία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Κουτσολιάκος άρχισε να παίζει μπάλα και στην Ελλάδα, κάτι που απέφευγε παλιότερα.

Έχει ανοίξει πόρτες και με τον ΠΑΟΚ, μέσω του Ζήση Βρύζα.

Ο Κουτσολιάκος είναι αυτός που πούλησε τον Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ (λέγεται πως πουλάει εύκολα παίκτες σε ομάδες, που δουλεύει ο Μάγκατ), ενώ τελευταία βρέθηκε με αρκετούς παίκτες στον ΠΑΟΚ.

Είναι αυτός που έφερε τον Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ (αρχικά το οικονομικό της ΠΑΕ έκοψε τη μεταγραφή, στη συνέχεια έπεσαν τα χρήματα και έγινε η μεταγραφή), είναι αυτός που έφερε και τον Τζιόλη.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρει τα δικαιώματα νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ. Πήρε τον Πέλκα και τον πήγε δανεικό στη Σετούμπαλ στην Πορτογαλία. Είχε πάρει και τον Σταφυλίδη με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ (ο νεαρός είχε τότε μάνατζερ τον Καρασαββίδη) και τον πήγε στη Λεβερκούζεν, ενώ τώρα τον πήγε στη Φούλαμ του Μάγκατ. Φέρεται να έχει πάρει και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Εδώ και λίγους μήνες, όμως, έκανε το big deal, καθώς πήρε και τον Ευθύμη Κουλούρη. Μάλιστα, αυτές τις μέρες συζητά με τον Βρύζα για την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου επιθετικού!

Μάλιστα, πέρσι, ο Κουτσολιάκος φέρεται να είχε στείλει σκάουτερ γερμανικών ομάδων στην Τούμπα για τους Κατσικά, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη, εν αγνοία των παικτών και των μάνατζέρ του.

Ενολίγοις, ο Κουτσολιάκος έκανε αρκετές δουλειές με τον ΠΑΟΚ, καθώς απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ζήση Βρύζα.

Βέβαια, για όλους τους μάνατζερ, οι μεγάλες δουλειές είναι στον Πειραιά, και όλοι προσπαθούν να κάνουν την επαφή με τον Ολυμπιακό, που πουλάει κι αγοράζει πιο εύκολα.

Μάλιστα, ο Κουτσολιάκος κυκλοφορούσε με πολλή άνεση στο περσινό παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, και δείπνησε στο περιθώριο του αγώνα στο εστιατόριο του γηπέδου, παρέα με τον Kόστα Ριούναϊτς. Ποιος είναι αυτός; Ο προπονητής της Καϊζερσλάουτερν, με τον οποίο είχαν έρθει παρέα στην Ελλάδα και προπονητής του Φορτούνη. Στην παρέα τους, είχε καθίσει για κάποιο διάστημα και ο... Βρύζας!

O Kουτσολιάκος έχει πλέον καλές επαφές με τους περισσότερους τεχνικούς διευθυντές στη Μπουντεσλίγκα και ένας απ΄ αυτούς είναι ο Μάρτιν Μπάντερ της Νυρεμβέργης, με τον οποίο συνομιλούν σ΄ αυτή τη φωτογραφία.

Επί των ημερών του Μπάντερ, πήγε ο Χαριστέας στη Νυρεμβέργη. Ο Μπάντερ είναι ακόμη και σήμερα στη Νυρεμβέργη και αυτός πούλησε τον Μακ στον ΠΑΟΚ έναντι 300-400 χιλιάδων ευρώ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Λέτε να μεσολάβησε κι εδώ ο Κουτσολιάκος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμη...