«Να μάθουμε κάτι»

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να υπερασπιστή την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια και ο Λάντον Μίλμπουρν, μέσω του Superbasket.gr, αναφέρετε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών, στο κόστος που είχε η ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην τέταρτη θέση της ομάδας του.
Πηγή: superbasket.gr
«Να μάθουμε κάτι»

Αρχικά, ο φόργουορντ των «κυανέρυθρων», λίγη ώρα μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αγώνα, λέγοντας: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά. Ελέγξαμε στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως σε όλη τη διάρκεια το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε και αυτός πολύ καλά, μπήκε για να κερδίσει και το πέτυχε».

Εν συνεχεία, ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «PAOKSportsArena» ήταν φειδωλός «Ήταν ένας αγώνας μπάσκετ. Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε», ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε «Δεν μας απασχολούσε η ατμόσφαιρα, παρά μόνο το τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Παίξαμε σκληρά, όμως ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. Αυτό μετράει».

Η κουβέντα πήγε και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, εκεί που ο «δικέφαλος» κατάφερε να πετύχει το μπρέικ (60-65). Ο Αμερικανός αρκέστηκε να πει πως «ήταν απλά μια ήττα. Έτσι είναι το άθλημα, κάποιος θα κερδίσει, κάποιος θα χάσει. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία διορθώσαμε στο τρίτο παιχνίδι και κερδίσαμε. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε».

Η φετινή χρονιά βρήκε την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τέταρτη θέση, ενώ πέρυσι οι «κυανέρυθροι» τερμάτισαν τρίτοι. Ο Μίλμπουρν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έκανε ένα βήμα πίσω και εκείνος ήταν αφοπλιστικός. «Δεν νομίζω. Μαθαίνουμε απ'ότι κάνουμε, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μαθαίνουμε από τις ήττες μας», δήλωσε για να καταλήξει «Χάσαμε από τον ΠΑΟΚ, οπότε καλούμαστε να μάθουμε κάτι από αυτό».

Διαβάστε ακόμη...