Συνεργασία για σεμινάριο και βραβείο - Το πρώτο του Σαμάτα

Το τέρμα που πέτυχε ο Αλί Σαμάτα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναδείχθηκε ως το πολυτιμότερο για την 11η αγωνιστική της Super League.
Πηγή: sdna.gr
Συνεργασία για σεμινάριο και βραβείο - Το πρώτο του Σαμάτα


Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας, για την 11η αγωνιστική της Super Legue.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Αλί Σαμάτα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Το τέρμα που πέτυχε ο Τανζανός επιθετικός ήταν άκρως εντυπωσιακό, καθώς οι παίκτες του «Δικεφάλου» κυκλοφόρησαν άριστα την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Κωνσταντέλια να κάνει ένα μαγικό τακουνάκι προς τον Σάστρε, για να βρει εκείνος τον Σαμάτα και σε κενή εστία να κάνει το 1-1.

Όπως ήταν λογικό, το τέρμα αυτό αναδείχθηκε ως το ομορφότερο και πολυτιμότερο για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να παραλαμβάνει το πρώτο του βραβείο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League:

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal της 11ης αγωνιστικής.

1/ Α. Σαμάτα 33,12%

2/ Σ. Αραούχο 26,14%

3/ Κ. Φορτούνης (69') 15%

4/ Β. Νταρίντα 12,63%

5/ Ζ. Χατζηστραβός 11,06%

6/ Ν. Μαρινάκης 1,53%

7/ Σ. Τορεχόν 0,52%

Διαβάστε ακόμη...